Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ: Συλλυπητήρια για το σύντροφο Νίκο Μιχαηλίδη

Ανακοίνωση ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη το σύντροφο Νίκο Μιχαηλίδη, εκπαιδευτικό, μέλος του ΚΚΕ, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, στις 23 Οκτώβρη 2019, και εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, σε όλους τους συγχωριανούς του.

Ο Νίκος Μιχαηλίδης, εκπαιδευτικός, με καταγωγή από την Κορομηλιά του Κιλκίς, ακολούθησε στη ζωή του τις αγωνιστικές παραδόσεις του τόπου του.

Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ως υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» στην ΕΛΜΕ Κιλκίς και ως υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Κιλκίς. 

Βρέθηκε σε όλες τις μάχες που έδωσε το Κόμμα και το Κίνημα στο Κιλκίς, για τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και της νεολαίας, για να ξημερώσουν στον τόπο μας καλύτερες, πιο ανθρώπινες μέρες, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Γι’ αυτό και ως εκπαιδευτικός είχε στο επίκεντρο της σκέψης του και της δράσης του, τους μαθητές του, τη νεολαία, την αυριανή βάρδια της εργατικής τάξης, προσπαθώντας με το μεράκι, τη γνώση και τις ικανότητές του να τους προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Ο σύντροφος Νίκος θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας στις εκδηλώσεις, στα γλέντια και τις συζητήσεις που θα πραγματοποιούμε στο χωριό του, στις κινητοποιήσεις και τις εκλογικές μάχες. Πρόσφερε και αυτός το δικό του λιθαράκι στην συνολική και ιστορική προσπάθεια της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων να απελευθερωθούν από τα δεσμά τους, να σηκώσουν την ανθρωπότητα λίγο ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.