Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Δυναμικό ξεκίνημα της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεών της, η Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς φιλοξένησε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στον χώρο της, τον φωτογράφο Λευτέρη Μυλωθρίδη.

Στο εξαιρετικά ευχάριστο και ενδιαφέρον φωτογραφικό απόγευμα, όπως εξελίχθηκε, τόσο τα νέα όσο και τα παλιά μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του και να του θέσουν ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία του στον χώρο.

Από την πλευρά του, ο φιλικότατος και πάντα πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις του Λευτέρης, αναφέρθηκε στην πορεία του και έδωσε χρήσιμες συμβουλές στην ομάδα σχετικά με τους τρόπους δημιουργικής έκφρασης μέσω της φωτογραφίας.

Οι συναντήσεις της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, 7-9μ.μ. στον χώρο της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών με διαφορετική θεματολογία κάθε φορά (θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, γνωριμία με το έργο μεγάλων φωτογράφων, παρουσίαση φωτογραφιών, φωτοβόλτες, κ.α.).

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία της Ομάδας, στη σελίδα της στο facebook: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΛΚΙΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.