Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Καταγγέλλουν το ΚΤΕΛ Κιλκίς για πλημμελή εκτέλεση δρομολογίων

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού
Σας ενημερώνουμε πως από την έναρξη του σχολικού έτους 2019-20 το δρομολόγιο που εξυπηρετεί τους 21 μαθητές /τριες από την Τούμπα προς το Δημοτικό σχολείο Ευρωπού δεν εκτελείται σωστά, μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια, ούτε ως προς την πρωινή προσέλευση αλλά ούτε και ως προς την αποχώρηση των μαθητών/ τριων.


Ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως στις 25/10/2019 το λεωφορείο του ΚΤΕΛ παρέλαβε τα παιδιά στις 14:22 παραβιάζοντας τα 60 λεπτά αναμονής που αναφέρει η ΚΥΑ 50025/2018.

Στις 08/10/2019 το λεωφορείο ήρθε να παραλάβει τα παιδιά στις 7:20 και όχι στις 7:30, που είναι και η συμφωνημένη ώρα αποβίβασης, με αποτέλεσμα ορισμένοι μαθητές να φτάσουν στο Δ.Σ. πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα άφιξης και να περιμένουν στον αύλειο χώρο μέχρι να έρθει ο εκπαιδευτικός υπηρεσίας.

Τον Σεπτέμβριο και για όσες φορές εκτελέστηκε το δρομολόγιο, οι οδηγοί του ΚΤΕΛ είτε αρνήθηκαν να επιβιβάσουν τους μαθητές /τριες του Δ.Σ., είτε "ξεχνούσαν" να τα παραλάβουν κατά την λήξη των μαθημάτων.

Λόγω της επικινδυνότητας των συγκεκριμένων περιστατικών (άφιξη μαθητών/τριων νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο στον χώρο, μεγάλη καθυστέρηση στον προβλεπόμενο χρόνο αποχώρησης) και προς αποφυγή οποιοδήποτε γεγονότος που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ το ΚΤΕΛ Κιλκίς και ζητούμε να δημιουργηθεί ένα νέο δρομολόγιο αποκλειστικά από την Τούμπα προς το Δ.Σ. Ευρωπού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.