Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Ο Δρομείς Υγείας Κιλκίς στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στη Ροδόπη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η Θεσσαλονίκη γιόρταζε με ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την γιορτή. Έτσι πολλά μέλη του συμμετείχαν και πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης μαζί με το πολύχρωμο πλήθος από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό. 

Στην οροσειρά της Ροδόπης είχαμε τον επετειακό 10 αγώνα 100 μιλίων ROUT CLASSIC ο οποίος ξεκίνησε την Παρασκευή. Ένας δύσκολος αγώνας σε καθεστώς ημιαυτονομίας που διαρκεί ως 40 ώρες. Εκεί βρέθηκαν τα μέλη μας Δαμκαλής Πέτρος και Μακρίδης Μπάμπης που τον τερμάτισαν με επιτυχία.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.