Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (8/10/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Θετική εικόνα και στη Θεσσαλονίκη
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη για να δώσει φιλικούς αγώνες. Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα συνολικά πέντε τμήματα του Αλέξανδρου που βρέθηκαν εκεί, να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων και να αποτυπώσουν στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.

Η «Ίντερ» Κ13 είχε εξ αρχής δύσκολο έργο καθώς τέθηκε αντιμέτωπη με την Κ16 του Παύλου Μελά. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Μιχάλη Αναστασιάδη αν και ηττήθηκαν με 7-3 από τον αντίπαλό τους, έδειξαν και πάλι το ταλέντο τους αν αναλογιστεί κανείς και την διαφορά ηλικίας που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Στην Κ12 η «Τότεναμ» του Βασίλη Ορμανίδη ηττήθηκε με 5-2 από τον Α.Ο. Πολυκάστρου, με την «Πόρτο» της Σπυριδούλας Γάτσιου να μην έχει προβλήματα και να κερδίζει με 11-4 τον Παύλο Μελά στην Κατηγορία Κ10.

Δύο νίκες για «Μπάρτσα» στην Κ9 και «Παρί» στην Κ8, ομάδες του Γιάννη Ιασωνίδη επί του Παύλου Μελά, με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και να αφήνουν ικανοποιημένους τους πάντες.

2ο CAMP ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ποδοσφαιρική... αφρόκρεμα του Νομού Κιλκίς έδωσε το παρών το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς, στο πλαίσιο του 2ου Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το επίσημο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδας υποδέχθηκε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με όνειρα και φιλοδοξίες που γυμνάστηκαν κάτω από τις προπονητικές οδηγίες των κ.κ. Αλέκου Θεοδωρίδη και Αλέξανδρου Θεοδωρίδη και την παρακολούθηση από τον υπεύθυνο δικτύου των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκου Αλεξανδρίδη.

Η συμμετοχή αφορούσε παιδιά γεννημένα το 2007-2008 και 2009-2010, που επιλέχθηκαν από όλες τις ακαδημίες του Κιλκίς τον προηγούμενο μήνα

Το επίπεδο ήταν εξαιρετικό και σύντομα αναμένουμε το επόμενο ραντεβού!

Νίκη στον «Ατέρμονα για «Γιούβε»
Την ευκαιρία για το πρώτο της φιλικό αγώνα είχε η "Γιούβε" το πρωί του Σαββάτου, καθώς η ομάδα του Βασίλη Ορμανίδη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα για να αγωνιστεί με την Κ14 του οικοδεσπότη.

Μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα, οι δύο ομάδες έβγαλαν αρκετές συνεργασίες, με συνδυαστικό παιχνίδι, κ έδωσαν πλούσιο θέαμα στο κοινό.

Τελικά ο Αλέξανδρος Κιλκίς επιβλήθηκε με 4-3, με τα τέρματα να σημειώνουν οι Αποστόλου, Στάνι, Χαραλαμπίδη και Ζαραλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.