Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Επίσκεψη μαθητριών της περιβαλλοντικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς στο Δήμαρχο Κιλκίς





Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 μέλη της Περιβαλλοντικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Κιλκίς κο Δημήτριο Κυριακίδη, σε μια προσπάθεια συνεργασίας του Σχολείου με το Δήμο, την Εκκλησία και γενικότερα την τοπική κοινωνία.

Η ομάδα έτυχε θερμής υποδοχής από το Δήμαρχο, ο οποίος παρέλαβε επιστολή με σχετικά αιτήματα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή του μαθητές και τους διαβεβαίωσε για την αρωγή του Δήμου στο έργο τους.

Στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς δραστηριοποιούνται τρεις περιβαλλοντικές ομάδες, που λειτουργούν συμπληρωματικά και συνεργατικά στην κοινή προσπάθεια απόκτησης περιβαλλοντικής συνείδησης όσον αφορά στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Ιωάννα Αραμπατζή, Άννα Γεωργαντά, Γεωργία Μάντζαρη Μαρία Σιδηροπούλου και Κατερίνα Τσαρίδου, ενώ εκ μέρους του Δήμου παρέστησαν ο Δήμαρχος Κιλκίς κος Δημήτριος Κυριακίδης και η αντιδήμαρχος καθαριότητας, ανακύκλωσης, περιβάλλοντος και πρασίνου, κα Αικατερίνη Γιαννακούλα - Ζιούτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.