Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ορκωμοσία των 25 προσληφθέντων στην υπηρεσία καθαριότητας Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιονίας, μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των 25 επιτυχόντων του μόνιμου προσωπικού της υπηρεσίας καθαριότητας.

Την ορκωμοσία πραγματοποίησε ο δήμαρχος κ. Κώστας Σιωνίδης, όπου τους καλωσόρισε θερμά και τους συνεχάρη.

Έγινε ενημέρωση προς τους νέους εργαζόμενους από τον γιατρό εργασίας και τον τεχνικό ασφαλείας του δήμου και ακoλούθησε κέρασμα από τον σύλλογο των δημοτικών υπαλλήλων ν. Κιλκίς προς τους νέους υπαλλήλους από την παρούσα στην εκδήλωση και μέλος του Δ.Σ. κ. Αικατερίνη Κουβέλη

Στην τελετή παρευρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος διοικητικών & οικονομικών υπηρεσιών κ. Τζούρτζος Αθανάσιος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Συμεωνίδης Γιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστάσιος Βασιλακάκης, διευθυντές, προϊστάμενοι και υπάλληλοι του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.