Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (22/10/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς 
Νικηφόρο ξεκίνημα για την Κ14
Στο AUTECO FAIR PLAY CUP που διοργανώνουν τα Planet FC λαμβάνει μέρος φέτος το τμήμα "Μίλαν" του Αλέξανδρου Κιλκίς, και την Κυριακή έδωσε το πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΝΕ στην κατηγορία Κ14 επικρατώντας εύκολα με 5-0!

Δύο γκολ ο Γιώργος Αρναουτίδης, ισάριθμα ο Παύλος Παπαδόπουλος, και τρομερό γκολ με εκτέλεση κόρνερ του Καρασαρίδη!

Μ. Παπαδόπουλος (Βασίλη)

Κυμπαρίδης (Πογέλης)

Ιωαννίδης

Κεραμάρης

Τσαπανίδης ( Παπαδόπουλος Αλεξ. )

Καρατζάς

Παπαδόπουλος Παύλος ( Κώστογλου)

Κούσης ( Καρασαρίδης )

Αρναουτίδης ( Παυλίδης)

Σοφής ( Τσιγκουρλάς)

Κωνσταντινίδης (Παρλαλόγλου).

Μια νίκη και μια ήττα στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς
Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Γουμένισσα, με την "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να γνωρίζει την ήττα με 4-0 από την Α.Ε. Πολυκάστρου.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι όμως δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο.

Πρώτη αγωνιστική και στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ10 της ΕΠΣ Κιλκίς και νίκη με 4-1 για την "Τσέλσι" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη επί της Αναγέννησης Πλαγιάς στο γήπεδο της Γουμένισσας.

Τα τέρματα της ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς πέτυχαν οι Μάριος Αμανατίδης, Γιώργος Πουρίκι, Αναστάσιος Παρλαλόγλου και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος!

Πλούσια δράση στο Αθλητικό Κέντρο
Στον Αλέξανδρο Κιλκίς περνούν τις Κυριακές παίζοντας ποδόσφαιρο, και έτσι έπραξαν και στις 20 Οκτωβρίου. Το Αθλητικό Κέντρο υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Κορώνειας και τον Ολυμπιακό Ροδόπολης για φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα της Ακαδημίας.

Η "Ίντερ" του Μιχάλη Αναστασιάδη στην Κ13 δεν είχε προβλήματα επικρατώντας εύκολα με 8-1 του αντιπάλου της. Κάτι αντίστοιχο έπραξε και η "Λίβερπουλ" στην Κ12 απέναντι στον ΠΑΟΚ Κορώνειας καθώς επιβλήθηκε με 6-1.

Ντέρμπι στην ίδια ηλικιακή κατηγορία για την "Τότεναμ" του Βασίλη Ορμανίδη που σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες κέρδισε με 5-4 τον Ολυμπιακό Ροδόπολης.

Η "Τσέλσι" είχε δύσκολο έργο αφού αγωνίστηκε με την Κ11 του ΠΑΟΚ Κορώνειας και γνώρισε την ήττα με 7-4.

Στην Κ8 η "Παρί" του Γιάννη Ιασωνίδη χάρισε πλούσιο θέαμα απέναντι στον ΠΑΟΚ Κορώνειας, όπως επίσης και η "Μαρσέιγ " του Κώστα Σωτηριάδη στην Κ7 με τον ίδιο αντίπαλο!

Τέλος είχαμε και την ενδοοικογενειακή...μάχη ανάμεσα σε "Ρόμα" του Γρηγόρη Αθανασίου και "Μπάρτσα" του Γιάννη Ιασωνίδη με νικήτρια την πρώτη!

Ιδανική πρεμιέρα για την Κ11

Πρώτη Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ11 της ΕΠΣ Μακεδονίας, και ιδανική πρεμιέρα για την "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη που επιβλήθηκε με 6-4 του Πρωτέα Ευόσμου.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς, που συμμετέχει στον όμιλο που διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 στο πρώτο ημίχρονο, δεν πτοήθηκε, έκανε αυτό που ξέρει να πράττει καλά στο δεύτερο μέρος, γύρισε το παιχνίδι και πανηγύρισε το "τρίποντο"!

Νωρίτερα το πρωί με την συμμετοχή και των γεννηθέντων το 2008 επικράτησε σε φιλικό αγώνα με 2-0 του Μακεδόνα Ευόσμου.

Πρώτη ήττα για την Κ16

Την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης γνώρισε η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας στην εν λόγω Κατηγορία. Ένα αποτέλεσμα όμως που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, μιας και οι παίκτες του Βασίλη Παμπορίδη είχαν εξαιρετική παρουσία, πλην όμως "πληγώθηκαν" από δύο λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα. Ο τελευταίος σφύριξε πέναλτι σε "βουτιά" παίκτη των γηπεδούχων στο 55' με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0, και τρία λεπτά αργότερα έκλεισε τα μάτια σε εξόφθαλμο οφσάιντ που μετατράπηκε σε τετ-α-τετ και ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή την ηλικία η ψυχολογία παίζει τον σημαντικότερο παράγοντα, και όπως ήταν φυσικό οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς πτοήθηκαν, παρόλα αυτά θα μπορούσαν να φτάσουν έστω στην μείωση του σκορ, όμως στο 59' ο Ρεμπετσιώτης και στο 70' ο Συμεωνίδης έστειλαν την μπάλα στα δοκάρια.

Τελικά οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο τελευταίο πεντάλεπτο και έφτασαν στη νίκη.

Το κιλκισιώτικο συγκρότημα ήταν καλύτερο στο πρώτο σαραντάλεπτο, έχοντας δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Ζάλτο στο 6' και τον Βαφειάδη στο 19', ενώ ο τερματοφύλακας Σιαπκάρης βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, απομακρύνοντας τους κινδύνους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Σιαπκάρης, Γεωργιάδης (68' Τόλα), Ρεμπετσιώτης, Ρωσσίδης, Περπερίδης (75' Αμοιρίδης), Τζούσι (60' Ιμιρτζίδης), Καρύδης, Ζάλτος, Βαφειάδης (55' Γκαμπριντασβίλι), Συμεωνίδης, Σπασόπουλος (55' Μπατσέλι).

Με καρδιά πρωταθλητή
Με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Βαγγέλη Γκιόκα , η "Ίντερ" του Μιχάλη Αναστασιάδη επιβλήθηκε με 2-1 του Φοίνικα Πολίχνης και πέτυχε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς είχαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο, με τον Ντένις Κότσι να έχει οριζόντιο δοκάρι στο 22' με μακρινό σουτ, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 33' με τέρμα από θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος η "Ίντερ" ανέβασε κατακόρυφα στροφές, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό με τον Θεοχάρη Μπουρλή και έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ του Ανδρέα Καρακάση έπειτα από ασίστ του Γκιόκα.

Η πίεση αυξήθηκε ακόμη περισσότερο, ο Κότσι στο 57' είχε ακόμα μια καλή στιγμή, και τελικά ο Γκιόκα με διπλή προσπάθεια στις καθυστερήσεις χάρισε το βραβείο τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Μ. Θεοδωράκος, Μαυροκεφαλίδης (50' Σακαλής), Παυλίδης, Τσουτσουλίγκας (53' Κ. Θεοδωράκος), Καναρίδης, Κότσι, Χριστοφορίδης, Ορμανίδης (36' Καρακάση), Γρηγοράκης (57' Παλαμίδης), Γκιόκα, Γρίβας (36' Μπουρλής).

Εργομετρικά τεστ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι μετρήσεις των συνεργατών του Εργαστηρίου Προπονητικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Νίκος Ασημακίδης και ο κ. Κωνσταντίνος Σαράκης είδαν με χαρά να περνούν από τα τεστ τους συνολικά 76 αθλητές από τα τέσσερα μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η Αξιολόγηση της δρομικής ταχύτητας στα είκοσι μέτρα, καθώς και της ικανότητας αλλαγής κατεύθυνσης και με τα δύο πόδια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.