Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Τα νέα της Κοινότητας Αξιούπολης (22/10/2019)

Δελτίο τύπου Κοινότητας Αξιούπολης 
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην Αξιούπολη η απελευθέρωση της πόλης. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του αρχιερατικού συλλείτουργου έγινε δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πολυκάστρου Γουμενίσσης και Αξιουπόλεως κ.κ. Δημητρίου και του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. κ. Ανδρέα. 

Ακολούθησε εκδήλωση στην ενοριακή αίθουσα Άξιον Εστί. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου της Κοινότητας Αξιούπολης Κύρου Καλαβάζη, ακολούθησε χαιρετισμός από τον δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη και τον λόγο πήρε ο κ. Χρήστος Ίντος όπου ήταν και ο κύριος ομιλητής, στην συνέχεια διαβάστηκαν κείμενα από την λέσχη ανάγνωσης «Υπατία» του λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας, και η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από την χορωδία του μουσικού πολιτιστικού συλλόγου Αξιούπολης «Αξιον Εστί». 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ . Γιώργος Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο Αντιδήμαρχος Αξιούπολης κ. Γιώργος Γεωργίτσαρος, η Βουλευτής Νομού Κιλκίς κ. Αγαθοπούλου Ειρήνη, ο Διοικητής της 33ης ταξιαρχίας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ Σωτηριάδου Νατάσα, ο ευεργέτης της πόλης μας κ. Οικονόμου Δημήτριος, ο πρώην Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος, ο πρώην Δήμαρχος Αξιούπολης κ. Πολυχρονίδης Ιωάννης, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι και πρόεδροι συλλόγων. 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την κοινότητα Αξιούπολης του δήμου Παιονίας και την παρουσίασε το μέλος της κοινότητας Αμπράζη Ελένη.

Καθαρισμός κοιμητηρίων
Σημαντική ημέρα η Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, για την κοινότητα Αξιούπολης. 
Αποδείξατε έμπρακτα την αγάπη σας για τον τόπο μας και μέσα από την πρώτη εθελοντική δράση καταλάβαμε ότι είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε στην πολύπλευρη και ποικιλόμορφη ανάπτυξη του. 

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους Προέδρους και τα μέλη των Συλλόγων της Αξιούπολης καθώς και τους κατοίκους όπου βοήθησαν εθελοντικά στον καθαρισμό των κοιμητηρίων. Μπράβο σε όλους εσάς που καταφέρατε με όρεξη και συνεργασία να περάσετε το μήνυμα του εθελοντισμού με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.