Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Αναμενόμενα πετυχημένο το 1ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς


Με επιτυχία και με τη συμμετοχή φίλων του αθλήματος της ιππικής αντοχής ολοκληρώθηκαν το διήμερο 4-5 Οκτωβρίου 2019 οι αγώνες του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής σε Κιλκίς και Λεβεντοχώρι. 

Επισκέπτες και οπαδοί του ανερχόμενου αθλήματος της ιππικής αντοχής από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πέλλα, Καβάλα, Ρόδο απόλαυσαν ένα αθλητικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών και υποστήριξαν με την παρουσία τους τις αθλητικές βαλκανικές αποστολές που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.

Η τελετή έναρξης του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς με τη παρέλαση των αθλητικών αποστολών και το παραδοσιακό καλωσόρισμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεβεντοχωρίου. 

Υποδεχόμενος τις βαλκανικές αντιπροσωπείες και τον Ισίδωρο Κούβελο, Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, υπό την αιγίδα της οποίας τελούσε η διοργάνωση, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ότι είναι μεγάλη χαρά για το Δήμο Κιλκίς να φιλοξενεί μια αθλητική εκδήλωση που ακτινοβολεί διεθνές κύρος και συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη του νέου αθλήματος της ιππικής αντοχής. 

Ευχήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και τη χαρά του αθλητισμού, αποτελώντας τη γέφυρα φιλίας, συνεργασίας και συνύπαρξης με έργα ειρήνης στον ευρύτερο βαλκανικό χώρο.

 Σε ένδειξη αναγνώρισης της τιμητικής επιλογής του Κιλκίς και του Λεβεντοχωρίου, ως χώρων τέλεσης του 1ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη χώρα μας, ο Δήμαρχος Κιλκίς απένειμε τιμητικές πλακέτες στον κ. Κούβελο και στον κ. Σωτήρη Πατσιούρα, Πρόεδρο του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς. Δέχθηκε παράλληλα τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, ο οποίος εκθείασε τη συμβολή του Δήμου Κιλκίς και προσωπικά του Δημάρχου στην άρτια διοργάνωση των ιππικών αγώνων.

Στο περιθώριο των επαφών τους ο Δήμαρχος Κιλκίς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας συζήτησαν την προοπτική το Κιλκίς, λόγω και της γεωγραφικής θέσης και της εγγύτητάς του στο βαλκανικό χώρο, να αποτελέσει τη μόνιμη έδρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής.

Η δεύτερη ημέρα της αθλητικής διοργάνωσης κύλησε, σύμφωνα με το πρόγραμμα, με αγώνες στην περιοχή του Λεβεντοχωρίου. Νικήτρια στην κατηγορία του ομαδικού ανεδείχθη η Βουλγαρία ενώ ακολούθησε στη δεύτερη θέση η εθνική μας ομάδα. Στις απονομές ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Κιλκίς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.