Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Το δέκα το καλό για το LEADER/CLLD της ΑΝΚΙ

Τελευταία παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προτάσεων
Ανακοίνωση Αναπτυξιακής Κιλκίς
Είναι γνωστό ότι το δέκα το καλό, εκτός από ύψιστος βαθμός επιβράβευσης, εκφράζει καλή τύχη, μια καλή ευκαιρία που μας έτυχε και είναι στο χέρι μας να την αξιοποιήσουμε... Έτσι κι εμείς στην ΑΝΚΙ, επιλέξαμε όχι ένα αλλά δύο 10ρια ως τελευταία ευκαιρία για να καταθέσετε την πρότασή σας στο πρόγραμμα CLLD/LEADER.

Η Πέμπτη 10 /10 / 2019, λοιπόν, είναι η νέα αλλά τελική ημερομηνία κλειδί για να ανοίξετε κι εσείς την πόρτα της χρηματοδότησης της ιδέας σας, στο πλαίσιο της γ΄ τροποποίησης – παράταση της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Έργων Ιδιωτικού Χαρακτήρα του υπομέτρου 19.2 του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Κιλκίς. Όλα τα τροποποιημένα αρχεία μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΑΝΚΙ.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για την κατάρτιση Σύμβασης Μίσθωσης Έργου με πολιτικό μηχανικό και οικονομολόγο για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος LEADER.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της εταιρείας (Σόλωνος 13, Κιλκίς), τη διεύθυνση: www.anki.gr και το FB: @anKilkis αλλά και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 23410 25305.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.