Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Το KINESIS GYM συμμετέχει με την ομάδα Running team, στον 8ο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση KINESIS GYM
Το γυμναστήριο μας Kinesis Gym θέλοντας πάντα να στηρίζει και να συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν σώμα και πνεύμα δηλώνει και φέτος παρόν.

Η συμμετοχή μας για ακόμη μια χρονιά θα μας δώσει χαρά να τρέξουμε, να περπατήσουμε και να διασκεδάσουμε ως μια παρέα στην μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση ,στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτι της χώρας μας.

O 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης -Dole διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης.Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS,καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης)και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,καθώς επίσης από πλήθος θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Καλούμε λοιπόν μέλη και μη του γυμναστηρίου να δηλώσουν συμμετοχή με την ομάδα μας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης -Dole θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019.

Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος ξεκινάει στις 18:00 με αφετηρία επί τις οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο.

Καθώς ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ στις 21:00 με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά άτομο.

Ημιμαραθώνιος - 15€(με την έκπτωση)

Αγώνας Δρόμου 5.000μ. - 10€(με την έκπτωση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.