Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Προγράμματα κατάρτισης για “Φυτική Παραγωγή”, “Ζωική Παραγωγή”, και “Μελισσοκομία” στο κέντρο «Δήμητρα» Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου «Δήμητρα» Κιλκίς 
Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κιλκίς θα ξεκινήσει την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών, από τον Οκτώβριο του 2019, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, Μέτρο 01: Δράσεις Μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης, Δράση: 1.1.1: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις». 

Η χρηματοδότηση των ανωτέρω Προγραμμάτων Κατάρτισης θα γίνει σύμφωνα με την 8245/25-09-2018 Απόφαση Ένταξης Πράξης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων (ΑΔΑ: Ω2Ι34653ΠΓ-ΔΝΦ), με Κωδικό ΟΠΣΑΑ : 0010933862.

Η υλοποίηση των δράσεων κατάρτισης απευθύνεται στους δικαιούχους της 1ης Προκήρυξης του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020, έτους 2016 και για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Δυτικής Μακεδονίας».

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στο Δήμο Κιλκίς και στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Για την υλοποίηση των ως άνω προγραμμάτων με τίτλους:

“Φυτική Παραγωγή”, “Ζωική Παραγωγή”, και “Μελισσοκομία”, παρακαλούνται:

· οι ενδιαφερόμενοι-υπόχρεοι εκπαίδευσης να επικοινωνήσουν άμεσα με το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κιλκίς,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.