Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Κυριάρχησαν οι μικροί του Γ.Α.Σ. Κιλκίς, στον αγώνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον λόφο Αγίου Γεωργίου ο 6ος ορεινός αγώνας Kilkis Trail, 22 χιλιομέτρων, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου παράλληλα με τον 4ο Δρόμο Υγείας Kilkis Run 4,8χμ. και τον Δρόμο Σπηλαίου 1000μ. παιδιών μέχρι 12 ετών. 

Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν πολύ μεγάλος και η ικανοποίηση όλων από τη διοργάνωση έκδηλη. Ο κόσμος του Κιλκίς και όχι μόνο, φαίνεται να έχει «αγκαλιάσει» την προσπάθεια του ΣΔΥΚ κι έτσι στο λόφο του Αγίου Γεωργίου βρέθηκε πολύς κόσμος κάθε ηλικίας για να λάβει μέρος στις διαδρομές.

Το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ παρευρέθηκε με τα τμήματα των ακαδημιών του με μεγάλο αριθμό παιδιών και μεγάλες επιτυχίες για άλλη μια φορά δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές-γυμναστές του συλλόγου.

Στην κατηγορία των αγοριών των 1000μ. ο Σάββας Χνιτίδης κατέκτησε την 1η θέση ενώ στην 2η τον ακολούθησε ο Γιώργος Ευθυμίου. Στα κορίτσια ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς πήρε και τις τρεις θέσεις του βάθρου με την Μαρία Ελένη Ιορδανίδου να παίρνει το χρυσό μετάλλιο, την Χριστίνα Ξοπλίδου το ασημένιο και την Ραφαέλα Σιδερίδου το χάλκινο. 

Οι προπονητές του συλλόγου παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών με την υπέυθυνη των ακαδημιών Μαρίνα Κανελιά και τον προπονητή Γιώργο Αλτιπαρμακίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.