Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Το Γυμναστήριο "Αλέξανδρος" και οι Πρωταθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Δύο αδέρφια από τα Γιαννιτσά, η Ειρήνη και ο Δημήτρης Μητώνας, οι οποίοι είναι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, ασχολούνται με Πρωταθλητισμό στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής. 


Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τους αγώνες, εκτός από τις προπονήσεις με τα άλογά τους, ακολούθησαν πρόγραμμα διατροφικών συνηθειών και συμπληρωματικής προπόνησης,υπό τις οδηγίες του Γυμναστηρίου- Σωματοπλαστείου "Αλέξανδρος", που βρίσκεται στην Καλή. 

Οι κόποι και οι προσπάθειές τους ανταμείφθηκαν, αφού ο Δημήτρης κατέλαβε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος Ιππικής Αντοχής Ενηλίκων, ενώ η Ειρήνη, τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος Ιππικής Αντοχής Ενηλίκων. 

Οι δύο αθλητές θα συμμετάσχουν και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής που θα γίνει φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Κιλκίς, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.