Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Συγχαρητήριο στον Αντιπεριφερειάρχη και στους νέους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ)
Κύριε Αντιπεριφερειάρχη
Κυρία και Κύριε Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), σας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων σας στις θέσεις του Αντιπεριφερειάρχη και των Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Σας Ευχόμαστε να έχετε μία γόνιμη και ιδιαίτερα αποδοτική θητεία θυμίζοντας σας το ευαίσθητο για την κοινωνία και τους πολίτες τομέα ευθύνης που καλείστε να υπηρετήσετε.

Σας ευχόμαστε δύναμη και υγεία, προκειμένου να ανταποκριθείτε με συνέπεια και υπευθυνότητα, στα νέα σας καθήκοντα, που απαιτούν ρόλο όχι μόνο διεκπεραιωτή, αλλά καθοδηγητή και εμψυχωτή, ώστε να προωθηθούν οι αλλαγές και οι καινοτομίες, που θα καθορίσουν μια σύγχρονη δημόσια διοίκηση προς όφελος των εργαζομένων αλλά κυρίως των πολιτών του Νομού μας.

Οι υπάλληλοι της Π.Ε. Κιλκίς όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν υψηλή επιστημονική κατάρτιση και εκτελούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα με ήθος και συνέπεια. Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα βρείτε όλους τους συναδέλφους μας συνεργάτες, αρωγούς και συμπαραστάτες στο έργο που καλούμαστε όλοι μαζί να φέρουμε σε πέρας.

Η εμπειρία των παρελθόντων ετών θα πρέπει να σταθεί σύμμαχος ώστε να μην επαναληφθούν τυχόν λάθη του παρελθόντος και να αποτελέσει οδηγό για καλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία, πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ελπίζουμε σε μία γόνιμη συνεργασία για την πρόληψη και αντιμετώπιση των σύνθετων υπηρεσιακών θεμάτων, με στόχο την καλύτερη επικοινωνία και την εξεύρεση γόνιμων προτάσεων και λύσεων στα προβλήματα των πολιτών.

Καλή επιτυχία και Καλή Δύναμη στα νέα σας καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.