Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχές Κ. Πουντζουκίδη για την νέα σχολική χρονιά

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, νέας Γενιάς,
Εθελοντισμού και Δια Βίου Μάθησης  
Αξιότιμοι Διευθυντές, Καθηγητές, Δάσκαλοι, Γονείς, αγαπητά παιδιά. Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής, γιατί ξεκινά η νέα σχολική χρονιά. Μια σχολική χρονιά που θα σας γεμίσει με γνώση και εκπαιδευτικές εμπειρίες. 

Στα παιδιά μας και μαθητές εύχομαι καλή σχολική χρονιά  

Σχολική Χρονιά πλούσια σε γνώση που θα σας κάνει σοφότερους.

Συστήνω συνέπεια, συνετό προγραμματισμό και επιμονή στις εκπαιδευτικές σας υποχρεώσεις για να πετύχετε τον στόχο σας.

Στους δάσκαλους, καθηγητές και γονείς των μαθητών εύχομαι υπομονή και επιμονή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση και τις εμπειρίες τους στην νέα γενιά έτσι ώστε να την θωρακίσουν για το μέλλον δημιουργώντας από κοινού ενεργούς σκεπτόμενους πολίτες.

Ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και δια Βίου Μάθησης θα είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό, την νέα γενιά και κάθε μορφή προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Καλή σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.