Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Το συγγραφικό έργο της Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας της Ειδομένης

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας της Ειδομένης 
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης έχει σαν πεποίθηση ότι ο πολιτισμός είναι η διαχρονική δύναμη του ελληνισμού. Έτσι δημιουργήσαμε μια διαδικτυακή βιβλιοθήκη, πλαισιωμένη με ελεύθερα βιβλία και μελέτες, τόσο από τους αρθρογράφους της ομάδας μας όσο και από φίλους που επιθυμούν ως συνεργάτες να δημοσιεύσουν το έργο τους, το οποίο είναι προσβάσιμο σε όλους.

http://www.idomeni.gr/books/index1.html

Το νέο διήγημα με τίτλο «Το χωριό της ελπίδας» είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας «Η πυξίδα έδειξε» και περιγράφει την πορεία ενός τόπου, πώς, δηλαδή, από τη στασιμότητα και τη φθίνουσα πορεία, πέρασε στην πρόοδο και την ανάπτυξη. Περιγράφει την εγωιστική συμπεριφορά μιας Οικογένειας και πώς αντιπαρήλθαν σ’ αυτήν, με συνεργασία και σύμπνοια, οι κάτοικοι και των ετεροδημότες του χωριού:

«Το υπέροχο χωριό μου και οι κάτοικοί του πέρασαν πολλά. Οι άνθρωποι, που είχαν στα χέρια τους την τύχη των υπολοίπων, τους οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Όμως το όραμα ξαναζωντάνεψε με την πίστη και την ελπίδα ότι κάποια στιγμή όλα θα επανέρθουν. Όταν οι συνθήκες ανατράπηκαν και έγιναν ελπιδοφόρες, άρχισε η μεταμόρφωση. Με την παρέμβαση των σωστών ανθρώπων την κατάλληλη στιγμή έγινε η αρχή. Και τα κατάφεραν με ομαδικότητα και πολύ διάθεση για δουλειά να ανακάμψουν».

Καλό σας διάβασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.