Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Σύσκεψη για την κάλυψη ατομικών αναγκών σε ξύλα

Ανακοίνωση Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης – Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Α. Βεργίδη για το ζήτημα της κάλυψης των ατομικών αναγκών σε ξύλα, των κατοίκων των παραδασόβιων περιοχών.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας –Θράκης κ. Σάββας Ιωάννης, ο Επιθεωρητής Δασών κ. Κυριακίδης, ο Διευθυντής Δασών Κιλκίς κ. Πολιτίδης και οι Δασάρχες Κιλκίς και Γουμένισσας κ.κ. Βούρτσας και Τζάκος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανακοινώθηκε από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες, που προηγήθηκαν, θα αυξηθούν για φέτος σημαντικά οι σχετικές πιστώσεις και θα καλυφθούν οι σχετικές ανάγκες.


Ο κ. Γεωργαντάς επεσήμανε την ανάγκη όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες να καταλήξουν οριστικά, το αμέσως επόμενο διάστημα, στους τρόπους επίλυσης του μεγάλου αυτού ζητήματος που απασχολεί τους κατοίκους των ορεινών και ημιορεινών περιοχών του Νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.