Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Χατζησάββας: Τίποτε δεν άλλαξε από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Χρήστος Χατζησάββας  
Πολλοί ψηφοφόροι τρόμαξαν από την αντιχριστιανική συμπεριφορά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και με την αντεθνική συμπεριφορά της στο θέμα του ξεπουλήματος του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Επίσης με το πρόβλημα της ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα που συντελείται με μεθόδευση και αδρά χρηματοδότηση μέσω των ΜΚΟ.

Σε αντίδραση λοιπόν για όλα τα παραπάνω, διάλεξαν να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης οι κάτοικοι του Κιλκίς και ειδικότερα του Πολυκάστρου, για ακόμα μια φορά θα γίνουν μάρτυρες κακών γεγονότων γιατί θα φορτωθούν 2.500 επιπλέον Λαθρομετανάστες Ισλαμιστές, οι 1.000 έχουν έρθει ήδη στην Νέα Καβάλα.

Στο ζήτημα της προδοσίας των Πρεσπών, ο Νίκος Δένδιας αλλά και ο Μ.Βαρβιτσιώτης, όχι μόνο διακηρύττουν ότι θα σεβαστεί η κυβέρνηση ΝΔ την συμφωνία, αλλά και αν την τηρήσουν τα Σκόπια, τότε ανοίγει η πόρτα για ένταξη τους και στην Ε.Ε. 

Αν τηρήσουν τα Σκόπια δηλαδή την προς όφελος τους συμφωνία, παίρνουν δώρο και ένταξη στην Ε.Ε.

Οπότε η ΝΔ έρχεται σε αντίθετη κατεύθυνση εκατόν ογδόντα μοιρών, σε σχέση με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις στην μάζα των «Μακεδονομάχων του Σαββατοκύριακου» που ψήφισαν ΝΔ για να καταργήσει την συμφωνία και να επιβάλει βέτο στην ένταξη της σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Έχω επίσης να πω σε όλους αυτούς που ψήφισαν μαζικά την Νέα Δημοκρατία και για την αντιχριστιανική δράση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ετοιμαστείτε και εσείς και τα παιδιά σας.

Η πρώτη εξαγγελία που έκανε ως πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, η εφαρμογή τους και το πλαστικό χρήμα που θα γίνει υποχρεωτικό.

Αν εφαρμοστούν οι ταυτότητες, φέρετε ευθύνη ως συνεργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.