Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (30/9/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Συνεχείς αγώνες
Περισσότεροι από 300 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς για φιλικούς αγώνες.

Η Ακαδημία της πόλης μας υποδέχθηκε την αντίστοιχη του Παύλου Μελά και του Α.Ο. Πολυκάστρου σε φιλικές αναμετρήσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς παρέταξε δώδεκα ομάδες του, με τον Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Μούρο και τους προπονητές να μένουν απολύτως ικανοποιημένοι από την αγωνιστική ετοιμότητα των παιδιών!

Η "Ίντερ" στην Κ13 αγωνίστηκε ένα ημίχρονο με τον Παύλο Μελά τον οποίο κέρδισε με 1-0 με εκτέλεση φάουλ του Μάκη Καναρίδη, και άμεσα έδωσε ένα ακόμη ημίχρονο με τον ΑΟΠ όπου και ηττήθηκε με 2-0.

Η "Τότεναμ" και η "Λίβερπουλ" στη Κ12 είχαν και αυτές την ευκαιρία να αγωνιστούν κόντρα σε ΑΟΠ και Παύλο Μελά αντίστοιχα, με Βασίλη Ορμανίδη και Γρηγόρη Αθανασίου να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στην ίδια Κατηγορία η "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη αν και ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Α.Ο. Πολυκάστρου.

Ήττα στο γκολ για την "Ρόμα" και την ¨"Φιορεντίνα" του Γιάννη Ιασωνίδη από τον Παύλο Μελά, ενώ επίσης στην Κ10 η "Τσέλσι" δεν είχε προβλήματα με τον ΑΟΠ.

Νίκη στα Κ10 για την "Μπάρτσα" επί του Παύλου Μελά, και θετικές εντυπώσεις για την "Πόρτο" της Σπυριδούλας Γάτσιου.

Πλούσιο θέαμα χάρισαν στους φιλάθλους στην Κατηγορία Κ8 η "Παρί" και η "Μαρσέιγ", όπως επίσης και τα "Λιονταράκια" κόντρα στον ΑΟΠ.

Η δράση συνεχίζεται και το επόμενο σαββατοκύριακο.

Εβδομάδα Αθλητισμού στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Στα πλαίσια του εορτασμού για τα 20 χρόνια λειτουργίας του, ο Αλέξανδρος Κιλκίς και το Αθλητικό Κέντρο υποδέχονται την μαθητική νεολαία της πόλης μας κατά την Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

Την αρχή έκανε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς.

Περισσότεροι από 250 μαθητές επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου, εκεί που τους περίμεναν οι προπονητές ποδοσφαίρου, στίβου και οι εκπαιδευτές του Παιδόκοσμου, προσφέροντας ένα δημιουργικό τρίωρο γεμάτο δραστηριότητες στα παιδιά.

Ποδόσφαιρο, σκυταλοδρομίες, βόλεϊ, τένις, και zumba για τους μικρούς μας φίλους που το χάρηκαν με την ψυχή τους! Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου ήταν η σειρά του 8ου Δημοτικού Σχολείου, με τους μαθητές να περνούν δημιουργικά τρεις και πλέον ώρες παίζοντας και μαθαίνοντας μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Σε τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κ16 και Κ15
Στα πλαίσια της γνωριμίας και της συνεργασίας των Ακαδημιών που είναι ενταγμένες στο δίκτυο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Κιλκίς έδωσε το παρών στο τουρνουά του Αγίου Βασιλείου στη Θεσσαλονίκη, με την Κ16 και την «Μίλαν» στην Κ15, υπό τις προπονητικές οδηγίες του Βασίλη Παμπορίδη.

Η Κ16 έπιασε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι της με την ΑΠΕ Λαγκαδά, την οποία και συνέτριψε με 5-1. Δύο τέρματα από τον Ρεμπετσιώτη στο 2’ και στο 76’ με ισάριθμα σουτ εκτός περιοχής, στο 23’ χρίστηκε σκόρερ ο Βαφειάδης με κοντινό πλασέ, με αντίστοιχο γκολ να σημειώνει και ο Τόλα στο 55’, ενώ και ο Μακάριος στο 63’ βρήκε δίχτυα. Είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 στο 59’ η ΑΠΕΛ.

Αγωνίστηκαν οι Σιαπκάρης (55’ Κόνιαρης), Γεωργιάδης (50’ Ιμιρτζίδης), Ρεμπετσιώτης, Ρωσσίδης, Περπερίδης 941’ Τόλα), Τζούσι, Καρύδης (46’ Αμοιρίδης), Ζάλτος (50’ Γκαμπινταρασβίλι), Βαφειάδης (30’ Μακάριος), Συμεωνίδης, Σπασόπουλος (41’ Μπατσέλι).

Η «Μίλαν» στην Κ15 αγωνίστηκε ένα ημίχρονο κόντρα στο Χριστό Σερρών του οποίου επιβλήθηκε με 3-0, χάρη σε τέρματα του Αρναουτίδη στο 19’, του Σοφή στο 22’ και του Παρλαλόγλου επτά λεπτά αργότερα, και αμέσως έπαιξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ Καβάλας που επι9κράτησε με 1-0 σημειώνοντας τέρμα στην μοναδική του φάση στο ματς.

Αγωνίστηκαν οι Μ. Παπαδόπουλος, Κυμπαρίδης, Σεχάι, Α. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Καρατζάς, Καρασαρίδης, Π. Παπαδόπουλος, Αρναουτίδης, Κούσης, Παυλίδης, Πλουμ, Κεραμάρης, Πογέλης, Σοφής, Πότκας, Κώστογλου, Παρλαλόγλου.

Η ώρα των Πρωταθλητών
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η κατάρτιση των ομίλων του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Μακεδονίας για την Κατηγορία Κ13. Μια διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχει και ο Αλέξανδρος Κιλκίς με την «Ίντερ».

Οι περσινοί πρωταθλητές στα Κ12, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, σε έναν όμιλο που θα συμμετέχουν επίσης ο Φοίνικας Πολίχνης, η Ολυμπία Αθλ. Αρένα, η Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσου, η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, ο Έσπερος Τερψιθέας, οι Ελπίδες Ηλιούπολης και η Α.Ε. Φιλύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.