Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (27/92019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς 
Πλούσια δράση τη Κυριακή
Ποδοσφαιρική πανδαισία την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς, με αγωνιστική δράση για δώδεκα ομάδες της Ακαδημίας μας, και υποδοχή σε αυτές του Παύλου Μελά και του Α.Ο. Πολυκάστρου.

Στις 10 το πρωί η «Φιορεντίνα» (Κ10), και η «Ρόμα» (Κ10) αντιμετωπίζουν τον Παύλο Μελά. Στην ίδια κατηγορία στις 11 το πρωί η «Λίβερπουλ» επίσης αγωνίζεται με τον Παύλο Μελά, στην Κ8 η «Παρί» με τον Α.Ο. Πολυκάστρου, όπως επίσης η «Μάντσεστερ» στην Κ12 και τα «Λιονταράκια» μας στην Κ6.

Στις 12 το μεσημέρι στην Κ9 η «Πόρτο» τίθεται αντιμέτωπη με τον Παύλο Μελά, η «Τσέλσι» με τον Α.Ο. Πολυκάστρου, η «Μπάρτσα» με τον Παύλο Μελά, και η «Μαρσέιγ» με τον Α.Ο. Πολυκάστρου.

Τέλος στη μία το μεσημέρι η «Τότεναμ» αγωνίζεται με τον Α.Ο. Πολυκάστρου, με την «Ίντερ» στη 13.30 να παίζει ένα ημίχρονο με τον Παύλο Μελά και μισή ώρα αργότερα με τον Α.Ο. Πολυκάστρου.

Σε τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η Κ16 και η Κ15
Στα πλαίσια της συνεργασίας και της δημιουργίας ισχυρών δεσμών με το δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Κιλκίς θα συμμετάσχει με δύο αγωνιστικά τμήματα την Κυριακή στο τουρνουά που διοργανώνεται στον Άγιο Βασίλειο της Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η Κ16 θα αντιμετωπίσει στις 9.30 το πρωί την ΑΠΕ Λαγκαδά, με την "Μίλαν" στην Κ15 να τίθεται αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ Καβάλας, και την Κορώνεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.