Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (20/9/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη
Ποδοσφαιρική πανδαισία το σαββατοκύριακο για τα Τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς. Το Σάββατο η Ακαδημία μας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις Planet FC με έξι ομάδες.

Αρχή στις 12 το μεσημέρι για την «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη που τίθεται αντιμέτωπη με τη Νέα Ραιδεστό στην Κ12, και την ίδια ώρα στην Κ10 η «Μπάρτσα» του Γιάννη Ιασωνίδη «κοντράρεται» με την Α.Ε. Φαλήρου.

Στις 12.30 οι πρωταθλητές της «Ίντερ» του Μιχάλη Αναστασιάδη έχουν σπουδαίο φιλικό με την Κ12 του ΠΑΟΚ, και μισή ώρα αργότερα η «Παρί» του Γιάννη Ιασωνίδη στη Κ8 παίζει με την Αναγέννηση Ρυσίουη «Ρόμα» του Γρηγόρη Αθανασίου στη Κ10 αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Τέλος η «Τσέλσι» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη παίζει στη 1.30μ.μ. με τον Άρη στην Κ10 σε ένα επίσης δυνατό φιλικό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε.

Εσωτερικό τουρνουά τη Κυριακή
Στους αγώνες μπαίνουν τη Κυριακή και τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς! Το Αθλητικό μας Κέντρο ανοίγει τις πύλες του στις 11 το πρωί για τα «Λιονταράκια», την «Φιορεντίνα», την «Πόρτο» και την «Άρσεναλ» σε ένα εσωτερικό πρωτάθλημα, με την «Τσέλσι» να φιλοξενεί το αντίστοιχο τμήμα του Ολυμπιακού Ροδόπολης.

Στις 12 θα αγωνιστούν επίσης σε ένα εσωτερικό τουρνουά η «Μαρσέιγ» και η «Νάπολι» του Κώστα Σωτηριάδη, η «Ρίβερ Πλέιτ» του Βασίλη Ορμανίδη και η «Μπόκα Τζούνιορς» του Χρήστου Γιοβά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.