Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Συμμετοχή του Κιλκισιώτη Α. Γιαννακίδη στο διεθνές πρωτάθλημα KYODOKYOKUSHIN στην Πολωνία

Σε διεθνές πρωτάθλημα θα συμμετάσχει η ελληνική αντιπροσωπεία της IBU KYODOKYOKUSHIN Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο Σιέντλτσε κοντά στην Βαρσοβία όπου βρίσκεται και η έδρα της διεθνούς οργάνωσης IBU Kyodokyokushin στις 9 Νοεμβρίου. Η οργάνωση εκπροσωπείται σε 40 κράτη και στην Ελλάδα υπεύθυνος είναι ο Αντώνης Γιαννακίδης, εκπαιδευτής του Kinesis Fight Club.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους αθλητές Σταύρο Ασσέρ και Δημήτρη Μπακόλα που θα αγωνιστούν για διεθνή τίτλο στο στυλ του Kyodokyokushin σε επαγγελτική βραδιά. Στο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν ο Σταύρος Σοαντζόγλου, ο Κωνσταντίνος Σοαντζόγλου και ο Αντώνης Γιαννακίδης που είναι συγχρόνως και επικεφαλής της αποστολής.

Θα συμμετάσχουν αθλητές από Πολωνία, Ουκρανία , Άγιο Μαυρίκιο, Ρουμανία, Λίβανο, Ρωσία, Ελλάδα, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Ιράν, Λευκορωσία, Ινδία, Αρμενία, Ουζμπεκιστάν και Δανία.

Επίσης θα αγωνιστεί ακόμα ένας Έλληνας αθλητής στο στυλ Κ1 για διεθνή τίτλο που θα επιλεχτεί στο Octagon Fighting 3 στο Κιλκίς εν παρουσία του προέδρου της IBU Kyodokyokushin Miciak Masiej που θα είναι παρών στην διοργάνωση.
Την αποστολή στηρίζουν οι εταιρίες Sigma Office, Macron Shop Thessaloniki, Domino Shop, Kinesis Gym, Iron Garmezis, Bionike, Force1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.