Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids στις κατασκηνώσεις Skouras Summer Sports Camp

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Η κατασκήνωση είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς τρόπους για να περάσει το παιδί τον ελεύθερο χρόνο του στις καλοκαιρινές διακοπές. Έτσι, για άλλη μια χρονιά η ομάδα του ΚΔΑΠ Kinesis for kids φιλοξενήθηκε στην κατασκήνωση Scouras camp, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους αλλά και να διασκεδάσουν. 

Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες τους δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες συνεργατικότητας και να ενωθούν ακόμα περισσότερο σαν ομάδα. Παράλληλα, τα παιδιά μας έγιναν πιο υπεύθυνα και ανεξάρτητα. 

Καθημερινά το πρόγραμμα τους ήταν γεμάτο με ξεχωριστές και ιδιαίτερες δραστηριότητες εμπλουτίζοντας τα με καινούριες εμπειρίες. Έτσι, τα παιδιά πέρα από ποδόσφαιρο, χορό, σκάκι και καράτε, συμμετείχαν σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, όπως το μπάντμιντον, η αναρρίχηση, τα extreme sports, αλλά και η τοξοβολία και η σκοποβολή. 

Και όλα αυτά σε ένα κλίμα χαράς, διασκέδασης και φυσικά ασφαλείας, με τις καλοκαιρινές θαλασσινές βουτιές να κερδίζουν στις προτιμήσεις τους. Τα βράδια μας έκλειναν με ξέφρενα θεματικά πάρτι, όπου όλες οι ομάδες γινόντουσαν ένα και διασκέδαζαν με όλη τους την ψυχή. 

Τελειώνοντας λοιπόν η καλοκαιρινή σεζόν, έχουμε γεμίσει μπαταρίες και είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τη νέα σχολική χρόνια με πολλή διάθεση, καινούριες δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.