Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Γκουντενούδης: "Βιαστήκατε πολύ για να με κρίνετε..."

Δήλωση σχετικά με την απουσία του από την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου εξέδωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, στην οποία αναφέρει ότι, κοινωνική υποχρέωση εκτός νομού ήταν ο λόγος που δεν του επέτρεψε να παραστεί στην εκδήλωση.

Η δήλωση του έχει ως εξής: "Πολύ βιαστικοί κάποιοι από τους κατά τ’ άλλα συμπαθητικούς δημοσιογράφους, για να «κρίνουν» την απουσία μου από την διαδικασία της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής, του δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων.

Η περίοδος αυτή είναι γεμάτη από κοινωνικές υποχρεώσεις, όπως αυτή στην οποία παρέστην και η οποία ήταν ειλημμένη από καιρό και μάλιστα εκτός νομού Κιλκίς.

Άλλωστε, το είχα αναφέρει και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα απουσιάσω.

Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Δήμαρχο Παιονίας κ. Σιωνίδη και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στους τοπικούς προέδρους και τα τοπικά συμβούλια για το καλό του δήμου μας, των πόλεων και των οικισμών μας.

Εμείς, ως μείζονα αντιπολίτευση θα επιτελέσουμε όπως πάντα το θεσμικό μας ρόλο. Θα στεκόμαστε κριτικά απέναντι στις δράσεις και τις αποφάσεις της νέας διοίκησης.

Θα στηρίξουμε ό,τι αφορά το καλό του δήμου μας και φυσικά θα είμαστε υπέρ κάθε ενέργειας προωθητικής για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Θα σταθούμε απέναντι όμως σε κάθε λογική μικροσυμφέροντος, λαϊκισμού και ιδιοτέλειας.

Δεν θα αφήσουμε το δήμο να γίνει τσιφλίκι κανενός.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους συναδέλφους, τους αντιδημάρχους και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που μαζί οργανώσαμε και υλοποιήσαμε όλα όσα σας ανέφερα αυτά τα πέντε χρόνια.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του δήμου μας που στο μεγαλύτερο ποσοστό του ήταν συνεπές στα καθήκοντα του, παραφωνίες υπήρξαν και πάντα θα υπάρχουν.

Λάθη κάναμε κι έκανα προσωπικά κι εγώ αλλά όλα έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας μου και της συλλογικής μας προσπάθειας για το καλό του δήμου και των δημοτών μας.

Όποιος εργάζεται κάνει και λάθη.

Δεν είπαμε ψέματα, είπαμε αλήθειες κι αυτό φαίνεται από τα έργα τα οποία σας παρουσίασα.

Δεν είμαστε διπρόσωποι.

Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να λέω ψέματα και να κοροϊδεύω τον κόσμο.

Κάναμε όμως έργο καταγεγραμμένο το οποίο αφήνουμε ως παρακαταθήκη για την επόμενη διοίκηση.

Με την εμπειρία μας και τις προτάσεις μας θα πρέπει να συμβάλουμε ώστε οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας να πάψουν να αποστρέφονται την πολιτική αλλά και την αυτοδιοίκηση.

Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει ελπίδα. Σας ευχαριστώ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.