Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Φραγγίδης: Ερασιτεχνική η αντιμετώπιση του προβλήματος της Σαμοθράκης

Ανακοίνωση Γιώργου Φραγγίδη, Υπεύθυνου του Τομέα Τουρισμού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κινήματος Αλλαγής, για τα μέτρα της Κυβέρνησης για τη Σαμοθράκη
Ερασιτεχνική η αντιμετώπιση του προβλήματος της Σαμοθράκης από την πολλά υποσχόμενη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με το δυσκίνητο και αναποτελεσματικό επιτελικό κράτος.

Τα αντανακλαστικά της αποδείχθηκαν καθυστερημένα, καθώς συσκέφθηκαν οι μισοί Υπουργοί της κυβέρνησης - αφού είχε ήδη συμπληρωθεί δεκαήμερο ταλαιπωρίας ντόπιων και επισκεπτών- για να πάρουν μέτρα επικοινωνιακού τύπου, που δεν προσφέρουν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις.

Δεν καταλάβαμε με ποιον τρόπο ακριβώς θα εξασφαλιστεί η τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την Αλεξανδρούπολη. Ούτε πώς θα επιταχυνθεί η υλοποίηση των εξαγγελθέντων έργων υποδομής και τουριστικής ανάπτυξης.

Αντιθέτως, διαπιστώσαμε αδυναμία διαχείρισης των ταλαιπωρημένων συμπολιτών μας και απουσία μέτρων για την αποκατάσταση της τραυματισμένης εικόνας του νησιού. Ούτε λόγος για στήριξη των επαγγελματιών και των κατοίκων της Σαμοθράκης.

Περιμέναμε πολλά περισσότερα σε μια τέτοια κρίσιμη κατάσταση, ειδικά για την ενίσχυση του τουρισμού και των επιχειρηματιών. Κρίνοντας τα μέτρα της κυβέρνησης, θα μπορούσε κανείς εύλογα να πει «ώδινεν όρος και έτεκεν μυν» ή αλλιώς «πολύ κακό για το τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.