Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Πανηγύρι στο Φανό Παιονίας ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Συλλόγου Φανού Κιλκίς σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό μας στις 28 και 29 Αυγούστου με αφορμή τον εορτασμό της πανηγύρεως του Ιερού Ναού Αποκεφαλισμού του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Φανού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

• ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 7 μ.μ. – Μέγας Αρχιερατικός εσπερινός- Λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ιερού κειμηλίου που έφεραν οι πρόγονοί μας από τον ομώνυμο περικαλλή ναό τους στη Μεσόπολη της Προύσας.

• ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 7 π.μ. – Όρθρος και Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία λειτουργία

• ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 8.00 μ.μ. - Ένα ξεχωριστό μουσικό και χορευτικό ταξίδι στη μουσική μας παράδοση με παραδοσιακούς χορούς από επίλεκτα χορευτικά τμήματα. Συμμετέχουν:

Το Χορευτικό Τμήμα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού με χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας ( Μακεδονία- Θράκη-Νησιά) Χοροδιδάσκαλος: Κλεομένης Κατσαρης.

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου Κιλκίς με χορούς από την περιοχή της Μακεδονίας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.