Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Στο Κιλκίς: Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών για καλό σκοπό

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club  
Το Kinesis Fight Club σε συνεργασία με το ειδικό δημοτικό σχολείο Κιλκίς διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις 5 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς.

Η διοργάνωση αυτή γίνεται με την στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας. Συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και αναμένεται να ξεπεράσουν τις 500 συμμετοχές. Ήδη έχουν δηλώσει ομάδες από την Πολωνία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία, Αλβανία, Νεπάλ και Αφγανιστάν.

Θα παρουσιαστούν αγωνιστικά στυλ όπως ΜΜΑ, Kyodokyokushin, Kick Boxing, Grappling και Αυτοάμυνα.

Θα υπάρξουν 3 αγωνιστικοί χώροι με δυο Tatami και ένα επαγγελματικό οκτάγωνο κλουβί για την καλύτερη ασφάλεια των αθλητών.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού σχολείου. Επίσης συμβάλλει θετικά στην τοπική αγορά και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός πάντα με την βοήθεια τοπικών επιχειρήσεων, εθελοντών και της πολιτείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.