Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Φραγγίδης: Η Πολιτεία και οι τοπικοί Φορείς οφείλουν να δράσουν συντονισμένα και αποτελεσματικά στη Σαμοθράκη

Ανακοίνωση Γιώργου Φραγγίδη, Υπεύθυνου του Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής
Τα συνεχόμενα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης επί πολλές ημέρες και κατά την κορύφωση της τουριστικής περιόδου, συνθέτουν ένα πλήρως αρνητικό σκηνικό.

Ο εγκλωβισμός επισκεπτών, η αβεβαιότητα εξεύρεσης οριστικής λύσης στο πρόβλημα, η σωρεία ακυρώσεων στις κρατήσεις, είχαν ως αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία χιλιάδων συνανθρώπων μας και καταστροφικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία και καθημερινότητα του νησιού, που πριν λίγες μέρες δοκιμάστηκε και από την πύρινη λαίλαπα.

Η λήψη μέτρων για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων είναι προφανώς επιβεβλημένη. Η αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης δεν αρκεί. Χρειάζεται και η αποκατάσταση της εικόνας του νησιού μέσω της κατάλληλης εκστρατείας προβολής, ώστε οι απώλειες να είναι οι λιγότερες δυνατές. Η Πολιτεία και οι τοπικοί Φορείς οφείλουν να δράσουν συντονισμένα και αποτελεσματικά για τη σταθεροποίηση της κατάστασης, την ενίσχυση των πληγέντων, τον περιορισμό της οικονομικής βλάβης και την τόνωση του νησιού.

Επιπλέον, η βελτίωση του πλαισίου της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης των άγονων γραμμών είναι βασική προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.