Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Μια βραδιά γεμάτη Τζαμάικα στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την απόλυτη κινηματογραφική βραδιά ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου 2019  στο θερινό σινεμά του Δήμου Κιλκίς.

Βέβαια ο χώρος για άλλη μια φορά, όπως ανέφερε και στον χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άννα Δημάκη, αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει την αγάπη σας για το καλό σινεμά, την τέχνη και την επαφή με προσωπικότητες που έχουν και θέλουν να μοιρασθούν αξιακές προσεγγίσεις ζωής μαζί μας. Από την πλευρά της δε η Αντιδήμαρχος δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε το επόμενο καλοκαίρι το σινεμά να επεκταθεί,να ανακαινισθεί και να εξωραισθεί ακόμη περισσότερο για τις καλοκαιρινές μας βραδιές.

H ταινία «Τζαμάικα» , ευαίσθητη, ανθρώπινη, τόσο οικεία και τόσο εμείς, ισορροπημένη απόλυτα, γλυκόπικρη με στοιχεία κωμικής εκτόνωσης, έχει ανεπίστρεπτα θεμελιώσει δικαίωμα υποθήκης για τις επόμενες γενιές, σαν το, σήμερα λεγόμενο, παλιό ελληνικό σινεμά.

Η παρουσία του σκηνοθέτη, Ανδρέα Μορφονιού και του πρωταγωνιστή, Φάνη Μουρατίδη, δύο ανθρώπων γλυκύτατων με ευγένεια, κουλτούρα, προσήνεια και κυρίως απίστευτα θετική διάθεση ήταν καταλυτική για την απογείωση της βραδιάς. Έθεσαν εαυτόν στη διάθεση των θεατών για πληροφορίες και συζήτηση σε σχέση με την απόφαση και υλοποίηση της ταινίας, την εμπειρία και το αποκύημα της.

Στο διάλειμμα της ταινίας οι θεατές απόλαυσαν το μπουφέ της Δόμνας, με εδέσματα της εταιρίας “ΛΥΚΑΣ” και κρασί από το οινοποιείο του Τάτση.

Χορηγοί στάθηκαν και τους ευχαριστούμε θερμά, το καφέ μπιστρό “Τρυποκάρυδος”, το καφέ “Boheme”, το ζαχαροπλαστείο “Η Γωνία”, το κατάστημα καλλυντικών και δώρων “Καλογιάννης”, ο φαρμακοποιός Απόστολος Παπαδόπουλος, το ξενοδοχείο “ΕΥΡΥΔΙΚΗ”, το κατάστημα “Τραταμέντο” και το γυμναστήριο “Κinesis” και “Kinesis for Kids”.

Το μεγάλο ευχαριστώ για άλλη μια φορά ανήκει στον κ. Όμηρο Κοντό, τον ακούραστο εθελοντή της Τέχνης, παρόντα και ακαμάτως προστρέχοντα στις ανάγκες του θερινού σινεμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.