Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Για τα προσωπικά δεδομένα μιλά στον Alpha 96,5 ο Κιλκισιώτης δικηγόρος-διαμεσολαβητής Κώστας Τζίκας


Ο Κωνσταντίνος Τζίκας* (δικηγόρος – διαμεσολαβητής) την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 ήταν προσκεκλημένος τηλεφωνικά της πρωινής εκπομπής “Αφουγκραζόμενοι την πόλη” της κ. Εμινίδου Ειρήνης στο ραδιόφωνο του Alpha 96,5 με θέμα συζήτησης την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προσωπικά δεδομένα από την Ελληνική Βουλή στις 26 Αυγούστου 2019 και ειδικότερα τα προσωπικά δεδομένα των ανηλίκων που δημιουργούν λογαριασμό στο facebook κλπ αλλά και για την πρόσβαση του εργοδότη στα προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων.

“Η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και δη των εργαζομένων θα πρέπει να είναι αυστηρή από τον νομοθέτη” ξεκαθάρισε μιλώντας στον Alpha 96.5 Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Τζίκας, δικηγόρος και διαπιστευμένος διαμεσολαβητής του υπουργείου Δικαιοσύνης, με αφορμή τη σημερινή ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προσωπικά δεδομένα στη Βουλή.

“Πριν ψηφιστεί θα πρέπει να δούνε αυτό το κομμάτι, υπό ποιες προϋποθέσεις θα πρέπει να επιτρέπεται η πρόσβαση για να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα στην εφαρμογή του” πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή: alpha 96,5


*Κωνσταντίνος Τζίκας
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
Διαμεσολαβητής Υπουργείο Δικαιοσύνης
www.tzikas-lawfirm.gr 
τηλ. 2310266849

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.