Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/8/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Τα καλύτερα πάρτυ στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Προσφέρουμε ένα αξέχαστο και ατελείωτο πάρτυ γενεθλίων στα παιδιά σας, στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους. Πλούσιος μπουφές με όποιο θέμα στολισμού επιθυμείτε, και την δυνατότητα τα μικρά παιδιά κολυμπήσουν στις πισίνες μας και να διασκεδάσουν στον παιδότοπο με τα φουσκωτά και τα αυτοκίνητα.

Γυμναστική στο νερό
Το Aqua Fitness κερδίζει όλο και περισσότερες φίλες, με την πισίνα στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς να γεμίζει. Η γυμναστική στο νερό αποτελεί την καλύτερη άσκηση για το σώμα μας, το οποίο αναζωογονείται και μας χαρίζει υγεία και ευεξία.

Κολύμβηση για βρέφη
Η πιο όμορφη εικόνα στην μικρή πισίνα του Αλέξανδρου Κιλκίς, είναι αναμφίβολα αυτή με τους γονείς και τα βρέφη τους να κολυμπούν μαζί στο νερό, κάτω από τις οδηγίες επαγγελματία εκπαιδευτή.

Κάθε Δευτέρα στις 3.10 το μεσημέρι και κάθε Τετάρτη στις 5.40 το απόγευμα λαμβάνουν χώρα τα παιχνίδια στο νερό, με τις μαμάδες και τους μπαμπάδες να διασκεδάζουν μαζί με τα μικρά τους για εγγραφές στο τηλ. 23410 70313 και στην γραμματεία του συλλόγου μας.

Κοσμοσυρροή στον Παιδότοπο
Το Καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών, με τους γονείς να ψάχνουν ένα όμορφο και ασφαλές μέρος για να παίξουν τα…βλαστάρια τους.

Αυτό το μέρος βρίσκεται εδώ στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Ο Παιδότοπός μας έχει χελώνες καρέτα-καρέτα, ιππόκαμπους, καρχαρίες, ενώ για τα μεγαλύτερα παιδιά τα αυτοκίνητα και οι μηχανές βρίσκονται με…αναμμένες τις μηχανές στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, έτοιμες να τις οδηγήσετε.

Κολυμβητικά τμήματα Αλέξανδρος Κιλκίς
Η χαρά μας είναι μεγάλη καθώς η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι γονείς από το Κιλκίς και τις γύρω περιοχής είναι μεγάλη. Τα κολυμβητικά μας τμήματα συνεχίζουν να…γεμίζουν με τις παρουσίες αγοριών και κοριτσιών, που μέσα σε λίγα μόλις μαθήματα μαθαίνουν να κολυμπούν στην μικρή πισίνα, και εν συνεχεία εισέρχονται στην μεγάλη πισίνα του Αθλητικού μας Κέντρου, για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την τεχνική τους.

Πληροφορίες και εγγραφές στο 23410 70313 και στην γραμματεία του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.