Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (23/8/2019)

Δελτίο Τύπου Αθλητικής Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η πρώτη χρονιά ήταν αυτή της γνωριμίας, της δημιουργίας στερεών βάσεων και της επίτευξης των πρώτων στόχων. Το Τμήμα Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς επικεντρώθηκε σε αυτά τα τρία στοιχεία, έχοντας πρωτεργάτη τον καταξιωμένο προπονητή Κωνσταντίνο Μηναρετζή. 

Οι επιτυχίες στο αγωνιστικό τμήμα δεν άργησαν να έρθουν, αφού ο Αλέξανδρος Αλέρου στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στους Παίδες στα 400μ. και 800μ. και στους Εφήβους επίσης στα 800μ. και η Παναγιώτα Φαρμάκη σημείωσε ανάλογες επιτυχίες.

Φυσικά και τα υπόλοιπα τμήματα «αγκαλιάστηκαν» από τον κόσμο του Κιλκίς, αφού πολλά παιδιά εγγράφηκαν στις Ακαδημίες του συλλόγου μας.

Την φετινή χρονιά ξεκινάμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη για δουλειά, για να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στον τόπο μας, και να δημιουργήσουμε άλλη μια κοιτίδα αθλητισμού στην πόλη μας!

Υπεύθυνος Στίβου ο καταξιωμένος προπονητής Κωνσταντίνος Μηναρετζής. 

Προπονήτριες η Σπυριδούλα Μηναρετζή, η Αντωνία Τζελέπη και η Φανή Νικούλη. 

Προπονήσεις καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου για το Αγωνιστικό Τμήμα, και από τις 9 Σεπτεμβρίου για τις Ακαδημίες. 

Εγγραφές στο 23410 70313, στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς καθώς και στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς τις μέρες και ώρες των προπονήσεων.

Τεχνικός Υπεύθυνος ο Κωνσταντίνος Μηναρετζής
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον κορυφαίο προπονητή Κωνσταντίνο Μηναρετζή. Ο κ. Μηναρετζής υπηρετεί τον Κλασσικό Αθλητισμό τέσσερις δεκαετίες τώρα, αναδεικνύοντας τους μεγαλύτερους Κιλκισιώτες Αθλητές στους δρόμους ταχύτητας. Το μεγάλο όνομα βέβαια τώρα είναι ο Αλέξανδρος Αλέρου, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους Αθλητές της Ευρώπης στην κατηγορία του!

Ο κ. Μηναρετζής θα έχει υπό την επίβλεψή του πέραν του αγωνιστικού τμήματος, και τα τμήματα των Ακαδημιών, καταστρώνοντας το πλάνο και τις προπονητικές μονάδες που θα ακολουθούνται από το προπονητικό επιτελείο.

Ανανέωση συνεργασίας με Σπυριδούλα Μηναρετζή
Η συνεργασία μας με την Σπυριδούλα Μηναρετζή ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχής, και θα συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά! Το Τμήμα Στίβου είναι στην ευ΄χαριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με την κ. Μηναρετζή και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πανελληνιονίκης στους δρόμους ταχύτητας, Πρωταθλήτρια Στίβου, με εξειδίκευση στο πρόγραμμα Kid’s Athletics της IAAF, και παρακολούθηση σεμιναρίων του ΣΕΓΑΣ για την προπόνηση Στίβου στις παιδικές ηλικίες, η κ. Μηναρετζή αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, καθώς έχει κερδίσει με την παρουσία της γονείς και παιδιά!

Στον Αλέξανδρο Κιλκίς η Αντωνία Τζελέπη
Το Τμήμα Στίβου Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Αντωνία Τζελέπη. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η κ. Τζελέπη εργάζεται ως εκπαιδευτικός στις Δομές του Αλέξανδρου Κιλκίς, και ως προπονήτρια Στίβου στον σύλλογό μας.

Έχοντας πλούσια εμπειρία με την καθημερινή της ενασχόληση με παιδιά μικρών ηλικιών, αποτελεί εγγύηση για μια αγαστή συνεργασία και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.