Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (19/8/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Απαιτητική χρονιά για την «Μίλαν»
Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της ΕΠΣ Μακεδονίας, θα έχει το τμήμα «Μίλαν» (γεν. 2005-2006) του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Η ομάδα μας θα λάβει μέρος στην ηλικιακή κατηγορία Κ15. Απαιτήσεις πολλές, βάσεις από νωρίς, και ξεκίνημα προπονήσεων την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 9 το πρωί.

Στις επάλξεις η «Ίντερ»
Η προηγούμενη χρονιά θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις μνήμες όλων μας, για την εξαιρετική πορεία του τμήματος «Ίντερ» του Αλέξανδρου Κιλκίς. Μια χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ είχε προηγηθεί και ο τίτλος στην ΕΠΣ Κιλκίς στην κατηγορία Κ12.

Οι παίκτες του Μιχάλη Αναστασιάδη ξεκινούν την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 6.30 το απόγευμα τις προπονήσεις, με στόχο στο νέο ηλικιακό τμήμα που ανεβαίνουν, να δουλέψουν σωστά, οργανωμένα και να θέσουν τις βάσεις για ανάλογες επιτυχίες.

Αρχίζει και η «Μάντσεστερ»
Nέα ηλικιακή κατηγορία πια για το τμήμα «Μάντσεστερ» αφού «ανεβαίνει στην Κ12. Τα παιδιά του Κωνσταντίνου Ντουντούκη αποτελούν σύνολο εδώ και αρκετά χρόνια, με τα δείγματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά. Οι προπονήσεις και για αυτά ξεκινούν στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς στις 26 Αυγούστου στις 6.30 το απόγευμα.

Στις 2 Σεπτεμβρίου η «πρώτη»
Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ακαδημία μας μετρά 21 αγωνιστικά τμήματα, με τις εγγραφές να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινούν τις προπονήσεις η Κ16, η Κ15, τμήμα «Μίλαν», η Κ13, τμήμα «Ίντερ», και η Κ12, τμήμα «Μάντσεστερ».

Τα υπόλοιπα 17 τμήματα…πατάνε χορτάρι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.