Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στην τελετή έναρξης της 17ης Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών, στην Αθήνα

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα 26 Ιουλίου το μεγάλο ταξίδι της «Φλόγας της Αγάπης». Η τελετή έναρξης της 17ης Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε σε κλίμα γιορτής και συγκίνησης, παρουσία πλήθους κόσμου, εθελοντών και επισήμων.

Το παρών έδωσαν και αντιπροσωπεία μελών του τοπικού τμήματος Κιλκίς συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή "Αγάπης" της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) διαμηνύοντας πως η ερυθροσταυρίτικη οικογένεια είναι πάντοτε παρούσα σε θέματα ευαίσθητα που απασχολούν όλους μας. 

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιος Αυγερινός στο λόγο του τόνισε πως μέσω της εκδήλωσης αυτής ο ΕΕΣ τιμά τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη ο οποίος ενσαρκώνει πανανθρώπινες, διαχρονικές αρχές και αξίες όπως η αλληλεγγύη, ο σεβασμός, η αγάπη και η προσφορά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Το τοπικό τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την άρτια διεξαγωγή της εν λόγω δράσης και συν διοργάνωσης μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.