Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Νέα Καβάλα: Αναμένονται 1000 πρόσφυγες την Τρίτη




Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, περίπου 1.000 πρόσφυγες από τη Λέσβο θα μεταφερθούν και θα φιλοξενηθούν την ερχόμενη Τρίτη στο Κέντρο Υποδοχής της Νέας Καβάλας του Δήμου Παιονίας.

Πρόκειται για μια απόφαση της κυβέρνησης, προκειμένου να αποσυμφορηθεί ο καταυλισμός της Μόριας στη Λέσβο, στον οποίο τον τελευταίο καιρό ο αριθμός των φιλοξενούμενων έχει διογκωθεί υπερβολικά, γεγονός που καθιστά προβληματικές τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Οι 1.000 πρόσφυγες υπολογίζεται ότι θα παραμείνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς για 20 ημέρες- το πολύ ένα μήνα-, οπότε και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη μεταφορά τους στην Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.