Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

(Video) Κιλκίς: Απίστευτη ταλαιπωρία γονέων για μια θέση στους παιδικούς σταθμούς


Σε απίστευτη ταλαιπωρία υποβάλλονται από σήμερα το πρωί (Τρίτη 23 Ιουλίου 2019) γονείς βρεφών και νηπίων- δικαιούχοι Voucher του Ε.Σ.Π.Α. προκειμένου να προλάβουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς της πόλης.

Στον βρεφονηπιακό σταθμό «Τσαφ Τσουφ» της ΚΔΕΚ του Δήμου Κιλκίς για παράδειγμα, και προκειμένου να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη σειρά προτεραιότητας για επτά διαθέσιμες θέσεις, γονείς άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το σταθμό ήδη από τις 10 το πρωί.

Οπλισμένοι με υπομονή και γερά νεύρα, είναι έτοιμοι να περάσουν σε βάρδιες τη νύχτα έξω από το σταθμό προκειμένου να μη χάσουν θέση τους…



1 σχόλιο:

  1. Ό,τι να ναι ο τύπος... Και εσείς εκεί στη Γνώμη προσέχετε τι ανεβάζετε και τι προβάλετε! Για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί αποτελέσματα. Χθες ανακοινώθηκαν οι παιδικοί σταθμοί του ΕΣΠΑ. Και στις 2 όμως περιπτώσεις υπάρχουν αντικεινενικά κριτήρια και ανακοινώνονται πίνακες αποτελεσμάτων. Αν σε πάρουν σε πήραν δεν υπάρχει περίπτωση να σου "φάει" κάποιος τη θέση, δεν χρειάζεται να στηθείς 2 μέρες πριν για να προλάβεις, με σκοπό να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.