Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ο Αίας Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U16 στην πόλη της Καβάλας

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των νεαρών αθλητών-τριών του Αίαντα Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U16 στην πόλη της Καβάλας το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουλίου 2019. 

Στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα o Σύλλογος συμμετείχε με 7 αθλητές-τριες σε Δρόμους, Ρίψεις και Άλματα. 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η πρώτη θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας παρέμεινε σε αθλητή του Συλλόγου μας, τον Παυλίδη Ευάγγελο με επίδοση 53,04μ., σκυτάλη την οποία παρέλαβε από τον αδερφό του Δημήτρη. 

Αν και η πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μικρότερος ηλικιακά, ο νεαρός αθλητής κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να βελτιώσει την ατομική του επίδοση (48,85μ.), σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για το 2019 στην κατηγορία U16 53,04μ. 

Στο αγώνισμα της σφυροβολίας αγωνίστηκε η Κατερίνα Λουκάκη, η οποία κατέκτησε στον τελικό του αγωνίσματος την έκτη θέση με επίδοση 41,50μ. κοντά στην ατομική της επίδοση. Στη σφαιροβολία αγωνίστηκε η Αμουτζιόγλου Ανδριάνα, η οποία κατέκτησε την 17η θέση.

Στα 300μ. αγωνίστηκε η Γεωργιάδου Σοφία, η οποία με νέο ατομικό ρεκόρ 45''83 κατέλαβε την 20η θέση. Στα 80μ. η Σαλαβασίδου Κέλλυ κατέκτησε την 33η θέση βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση με χρόνο 11''28. Στα 1000μ. αγωνίστηκε η Κουρογεωργάκη Ιωάννα κατακτώντας την 23η θέση με χρόνο 3΄48''.

Στο Άλμα σε Μήκος αγωνίστηκε ο Κολιούσκας Βασίλης, ο οποίος λόγω της απειρίας του δεν κατάφερε να κάνει επίδοση κοντά στο ρεκόρ του(5,85μ.) και να μπει στον τελικό του αγωνίσματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν η πρώτη τους χρονιά στην κατηγορία U16 και προέρχονται από τα τμήματα υποδομών-ακαδημίες του Συλλόγου, πράγμα που αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο και φυσικά ότι το μέλλον τους ανήκει. 

Τους αθλητές γυμνάζουν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στον στίβο: Αλέξανδρος Παυλίδης, Σωτήρης Τσιώτρας, Χάρης Μηναρετζής, Βίκυ Καϊσίδου.

Το Δ.Σ. συγχαίρει αθλητές, προπονητές και τους γονείς των παιδιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.