Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

"ΚουΠα" Κιλκίς: Εις το επανιδείν Συμεών Παπαδόπουλε

Δελτίο τύπου Α.Π.Σ. "ΚουΠα" Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. "ΚουΠα" Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρώην προπονητή του Συμεών Παπαδόπουλο. O Συμεών Παπαδόπουλος ήταν μαζί μας από την πρώτη μέρα της τριετούς μας παρουσίας σαν προπονητής στην Ακαδημία μας, προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις ότι καλύτερο είχε για την πρόοδο του Συλλόγου.

Αυτά τα χρόνια αγαπήθηκε από τους αθλητές και τους γονείς για τον ακέραιο χαρακτήρα του αλλά κυρίως με το ήθος του, στο δύσκολο έργο της εκπαίδευσης αλλά και της εκμάθησης των μυστικών του μπάσκετ στους μικρούς μας φίλους.

Δυστυχώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η προπονητική σχέση του 
Συμεών Παπαδόπουλου με την "ΚουΠα" έφτασε στο τέλος της. Όχι όμως και η ουσιαστική του σχέση, μιας και ο Συμεών θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας.

Η οικογένεια μας τον ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της αφού πλέον είναι κομμάτι της ιστορίας μας κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.
Η διοίκηση του Συλλόγου του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία, ως προπονητής αλλά και παίκτης στον νέο του Σύλλογο Φ.Ο. Αριδαίας  και κάθε επιτυχία.

Εις το επανιδείν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.