Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Κιλκίς: Ημερίδα για την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών

Δελτίο τύπου Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού
«Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Το 
Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην ημερίδα ενημέρωσης και κινητοποίησης του Υποέργου «Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» που θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 στις 10:00 π.μ., στο Επιμελητήριο Κιλκίς, Στενημάχου 2, Κιλκίς ΤΚ, 611 00.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν:

Το αντικείμενο και οι στόχοι του Έργου, από την εκπρόσωπο του ΚΜΟΠ Κατερίνα Σούρδα

Οι Δράσεις Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, από την κυρία Έλενα Ευσταθιάδου, Κοινωνιολόγο, Στέλεχος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Οι Δράσεις Επιμόρφωσης από την υπεύθυνη κατάρτισης, κυρία Νατάσα Λαμπρινούδη

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Υποέργου «Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» της Πράξης «Δράσεις για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των αστέγων – απόλυτα φτωχών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και υλοποιείται από το ΚΜΟΠ, για λογαριασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πληροφορίες για την ημερίδα και το έργο στο τηλέφωνο 2341025305, κα Έλενα Ευσταθιάδου, Δομή Παροχής Εξειδικευμένων Υπηρεσιών Κιλκίς, Σόλωνος 13, ΤΚ 61100, Κιλκίς, ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ και ώρες 09:00 π.μ. - 15:00 μ.μ.

Η συμμετοχή σας θα ενισχύσει την προσπάθεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την άρση των διακρίσεων και η προώθηση των ίσων ευκαιριών κοινωνικής ένταξης.

Πρόγραμμα ημερίδας

10.00-10.15: Προσέλευση συμμετεχόντων 

10.15-10.40: Έναρξη – Χαιρετισμός και Παρουσίαση του αντικειμένου και των στόχων της Δράσης , από την εκπρόσωπο του ΚΜΟΠ, Κατερίνα Σούρδα 

10.40-11.00: Παρουσίαση των Δράσεων Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, από την Έλενα Ευσταθιάδου, Κοινωνιολόγο, Στέλεχος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών 

11.00-11.20: Coffee Break 

11.20-11.40: Παρουσίαση των Δράσεων Επιμόρφωσης, από την υπεύθυνη επιμόρφωσης, Νατάσσα Λαμπρινούδη 

11.40-12.00: Ερωτήσεις – Συμπεράσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.