Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Ολοκληρώθηκε η «Εκπαίδευση συνοδών κατασκήνωσης», του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Άλλη μία «Εκπαίδευση συνοδών κατασκήνωσης» ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι συνοδοί των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους γονείς και κηδεμόνες και να εκπαιδευτούν από το προσωπικό του Κέντρου σε θέματα μεταφοράς, σίτισης, χειρισμό και συνθήκες ασφαλείας στην θάλασσα, τρόπους φροντίδας και προσωπικής υγιεινής όπως επίσης και τρόπους δημιουργικής απασχόλησης ενώ ενημερώθηκαν και για την φαρμακευτική αγωγή του κάθε ωφελούμενου από το προσωπικό του Κέντρου. 


Η Κ. Τριανταφυλλίδου Γεωργία κοινωνική λειτουργός, μέσα από την εμπειρία της από τις κατασκηνώσεις ΑμεΑ υλοποιεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης συνοδών τα τελευταία χρόνια εστιάζοντας στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ωφελούμενου για τη δημιουργία και διασφάλιση των καλύτερων συνθηκών με στόχο την ασφάλεια και τη διασκέδαση τους.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελεί μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου