Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, ευχαριστεί...

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, ευχαριστεί όλους τους πολίτες του Κιλκίς για τη συμμετοχή τους στην κορυφαία για την πατρίδα μας εκλογική διαδικασία, καθώς αυτή αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας μας.

Ευχαριστεί επίσης, όσους από τους συμπολίτες μας επέλεξαν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, που με σταθερά βήματα οδήγησε τη χώρα έξω από τα μνημόνια και την κρίση, με την κοινωνία όρθια, και την έβαλε σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης.

Τέλος, ευχαριστεί τους υποψήφιους Καπνίδη Αναστάσιο, Περπερίδη Γιώργο, Φούρα Πέτρο, Ψαρρά Σοφία και την εκλεγείσα βουλεύτρια, Αγαθοπούλου Ειρήνη, που με την ποιότητα, την προσωπικότητα και τον αγώνα τους στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη διαδικασία.

Τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρών έχοντας την αποδοχή και τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Το 31,5% είναι ένα ποσοστό ευθύνης για το μέλλον αλλά και η «ασπίδα» για τα κεκτημένα των τελευταίων ετών. Θα βρεθούμε στα πεδία των αγώνων υποστηρίζοντας όσα έχουμε πετύχει για την Υγεία, την Παιδεία, το κοινωνικό κράτος και τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.