Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Συνάντηση Κώστα Σιδηρόπουλου, με Κιλκισιώτες που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς, Κώστα Σιδηρόπουλου
Συνάντηση με Κιλκισιώτες που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη είχε την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Σιδηρόπουλος, με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία ψήφος και να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, ώστε να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ όσο περισσότερο γίνεται στις εκλογές τις 7ης Ιουλίου.

Στη συνάντηση, ο Κώστας Σιδηρόπουλος, τόνισε ότι οι φίλοι και οι ψηφοφόροι του Κόμματος που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να φτάσουν σε πολύ κόσμο και να τον καλέσουν να μην απέχει, να συμμετέχει στις εκλογές και να στηρίξει το ΚΚΕ.

Τόνισε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που προβληματίζεται, που νοιώθει μπουχτισμένος από τις πολιτικές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα, που του είναι αποκρουστικός ο ψεύτικος σκυλοκαβγάς ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος κόσμος, από την άλλη, ακούει με ενδιαφέρον τις προτάσεις του ΚΚΕ, έχει βρεθεί σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Κόμματος, και μπορεί να ψηφίσει ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές.

Εξήγησε, ότι τα ψεύτικα διλήμματα, οι μειωμένες απαιτήσεις από το λαό, η λογική του μικρότερου κακού, όπως και η άποψη πως «τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει», επιδρούν στη συνείδηση των εργαζόμενων, της νεολαίας, των συνταξιούχων, συνολικά των λαϊκών ανθρώπων. Αυτές οι απόψεις είναι που οδηγούν στην αποχή, ή στη στήριξη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στη λογική να «βγει κυβέρνηση», ή οδηγούν στο να σκορπίζεται η ψήφος σε «κόμματα μιας χρήσης» όπως είναι τα κόμματα του Βαρουφάκη, του Βελόπουλου και άλλων.

Γι’ αυτό χρειάζεται ακόμα περισσότεροι να μπουν στη μάχη, να φτάσουν σε ανθρώπους που έχουν ψηφίσει με «βαριά καρδιά» ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ή που σκέφτονται να απέχουν, και να συζητήσουν μ’ αυτό τον κόσμο για την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ, ώστε ο ίδιος ο λαός να είναι πιο ισχυρός την επόμενη μέρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.