Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Περιοδείες υποψήφιων βουλευτών Κιλκίς του ΚΚΕ, σε οικισμούς του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟ του ΚΚΕ νομού Κιλκίς
Με περιοδείες σε χωριά των Κρουσσίων, των Μουριών της Δοϊράνης και της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου συνέχισαν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, Κώστας Τσαουσίδης και Ρία Αλτιπαρμακίδου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε όλες τις συνομιλίες που είχαν με τους κατοίκους των χωριών του Κιλκίς τόνισαν ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, στις 8 Ιουλίου, σημασία δεν θα έχει ποιος θα συνεχίσει να μαυρίζει τις ζωές του λαού, αλλά να βγει πιο δυνατός ο λαός. Και για να είναι πιο δυνατός ο λαός, χρειάζεται ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ.

Ο Κώστας Τσαουσίδης και η Ρία Αλτιπαρμακίδου εξήγησαν ότι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού, σημειώνοντας ότι παρά τις επί μέρους διαφωνίες που μπορεί να έχει κάποιος με το ΚΚΕ, είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να παραβλέψουν ότι το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά δίπλα στο λαό, διεκδικώντας την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του.

Σημείωσαν, επίσης, ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που ενημερώνει αντικειμενικά και ολόπλευρα για τις διεθνείς εξελίξεις και καλεί τον ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση, την ώρα που όλοι οι άλλοι τον καθησυχάζουν. Εξήγησαν ότι η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ όχι μόνο δεν προσφέρει προστασία στον ελληνικό λαό και στα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, αλλά εμπλέκει το λαό και τη χώρα ακόμα περισσότερο στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, με επικίνδυνες εξελίξεις για τους λαούς της περιοχής.

Επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σημείωσαν ότι «με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή, με ένα ΚΚΕ στο 15%, δεν θα μπορούσαν να περάσουν τα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Με ένα πολύ δυνατό ΚΚΕ θα μπορούσαν να υλοποιηθούν οι φιλολαϊκές προτάσεις που κατέθετε συνεχώς το ΚΚΕ, και τις οποίες καταψήφισαν ή δεν συζητούσαν όλα τα άλλα κόμματα».

Γι’ αυτό, όπως είπαν, «η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι πραγματικά στο χέρι του λαού».

Την Κυριακή με την ψήφο τους οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, οι συνταξιούχοι, μπορούν να δυναμώσουν, αν ενισχυθεί το ΚΚΕ, τόσο πανελλαδικά, όσο και στο Κιλκίς.

Όπως, επισήμαναν ο Κώστας Τσαουσίδης και η Ρία Αλτιπαρμακίδου, κερδισμένος θα είναι ο λαός του Κιλκίς, αν με την ψήφο του ανεβάσει το ΚΚΕ στην 3η θέση και του δώσει τη δυνατότητα να εκλέξει αγωνιστή βουλευτή, ο οποίος θα είναι το αποκούμπι του λαού την επόμενη μέρα.

Ο λαός του Κιλκίς, όπως είπαν, δεν έχει ανάγκη ούτε από μνημονιακούς βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΜΕΡΑ25, ούτε από φασίστες – ακροδεξιούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής και της Ελληνικής Λύσης. Όλους αυτούς, εξάλλου, τους δοκίμασε και δεν είδε κανένα όφελος στη ζωή του.

Μόνο όφελος μπορεί να έχει ο λαός του Κιλκίς από την ενίσχυση και την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.