Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Κιλκίς: Υπέροχη η έναρξη του θερινού κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός”


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς - ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μία υπέροχη, δροσερή καλοκαιρινή βραδιά απόλαυσαν όσοι μας συντρόφεψαν στην έναρξη του θερινού κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός”.


Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο χώρος αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει την αγάπη σας για καλό σινεμά.

Η ταινία “Η Οικουγένεια- La Ch'tite Famille” ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα συναισθηματική, με απολαυστικές ερμηνείες, κέρδισε το ενδιαφέρον σας και το αβίαστο γέλιο σας.

Η βραδιά έκλεισε με ένα ξέφρενο-όπως αποδείχθηκε στην πορεία- cocktail summer party... με dj τον απίστευτο Ηλία Νεοκαστρίτη ο οποίος μας ξεσήκωσε με τις μουσικές επιλογές, το πάθος και το κέφι του.

Και τι να πούμε για το μπουφέ και τα cocktails της Δόμνας catering, το στολισμό του Atr studio της Ειρήνης Νικολάου και την επιμέλεια του event από την Αντιδήμαρχο, Άννα Δημάκη.

Και φυσικά από ένα πάρτυ με στοιχεία ρετρό και λάτιν δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι χορευτές των τμημάτων swing και latin της τέχνης, που για άλλη μια φορά απέδειξαν με τον ασταμάτητο χορό τους πόσο πολύ αγαπούν αυτό που κάνουν.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ακάματο, πρόθυμο και δημιουργικό εθελοντή Όμηρο Κοντό, για τις ατέλειωτης ώρες προβών για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, τις προτάσεις για την επιλογή των ταινιών και φυσικά για την παρουσία του στις προβολές του θερινού σινεμά.

Οφείλουμε ευχαριστώ στον Λάσκαρη Σιαϊνη για την εικαστική του πρόταση και επιμέλεια του σταντ με τις φωτογραφίες όλων των αγαπημένων σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά και του σύγχρονου.

Οφείλουμε ευχαριστώ στον κ. Γ. Σαλτσίδη για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης καθώς και στον Κώστα Χαραλαμπίδη για την δημοσιογραφική κάλυψη της.

Οι χορηγίες των επιχειρηματιών της πόλης που αγαπούν το σινεμά, την τέχνη και τον πολιτισμό στήριξαν το cocktail summer party στον ανανεωμένο χώρο του θερινού σινεμά.

Ευχαριστούμε το κατάστημα οπτικών Κοντεσίδου, το καφέ Va Bene, το γυμναστήριο Alma- fitnes spot, το Art studio, τον Γιάννη Καραϊτη και το βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΟ.

Ζήσαμε όμορφες στιγμές, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Και να θυμάστε. Τα ραντεβού μας μόλις αρχίσανε.

Μη λείψει κανείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου