Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Κυρία Δημάκη και κύριε Δημητριάδη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς...

Υπογράφει η
Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς"

Ευχαριστούμε θερμά την ιδιοκτήτρια των επιχειρήσεων "Χαρμόσυνο Κιλκίς" και "Χαρμόσυνο Θεσσαλονίκης" κ. Άννα Δημάκη για τη τεράστια αρωγή πακέτων βάφτισης και λαμπάδων βάφτισης που δεχθήκαμε ως δωρεά. 

Ευχόμαστε καλές δουλειές και στις δυο επιχειρήσεις σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη. Η αλληλεγγύη γέμισε χρώμα αγάπης που θα σκορπίσουμε όλοι μαζί στις οικογένειες στις μητέρες και στα παιδιά με τα καλύτερα σετ βάφτισης. 

Η Άννα λάμπει πάντα με τη σημαντική αγάπη της και βοήθεια της παντού, υπερδραστήρια άλλωστε το αποδεικνύει και ως Δημοτική Σύμβουλος χρόνια και ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού. 

Επίσης να τονίσουμε ότι η ιδιοκτήτρια των επιχειρήσεων “Χαρμόσυνο“ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Παπανικολάου 60 Πεύκα Θεσσαλονίκης Βρεφικά -Παιδικά Ειδή και "Χαρμόσυνο" στο Κιλκίς Εθνικής Αντιστάσεως 6 απέναντι από τον Ο.T.E. με είδη ένδυσης παιδικά βαφτιστικά υποδήματα αξεσουάρ προσέφερε το μήνα Απρίλιο πάνω από 1000 τεμάχια ρουχαλάκια όλα καινούργια παιδικά από ηλικίας ενός έτους έως εφηβικά 18 ετών για αγόρια και κορίτσια και πάνω από 100 ρούχα βάπτισης για νεοφώτιστα αγόρια και κορίτσια και 300 σετ για δώρα για τα παιδιά των οικογενειών μας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ καρδιάς εκ μέρους όλων μας και  ο Θεός να τα ανταποδίδει πολλαπλάσια.

Επίσης η επιχείρηση «ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ», 1ο, ΕΟ Θεσσαλονίκης - Δοϊράνης 59 χλμ., Κιλκίς, κάνει πράξη την έκκληση και ευχή μιας μητέρας με μια προσφορά χτίζοντας πυρήνες που λειτουργούν με επιτυχία στην Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς εδώ και έξι χρόνια, εξασφαλίζοντας μια κρεβατοκάμαρα για μια μονογονεϊκή οικογένεια για το 14χρονο παιδί της,

Είναι ωραίο να χτίζεις γέφυρες με τους άλλους, να συνυπάρχεις και να εξελίσσεται μαζί τους. Ο Λέο Μπουσκάλια είπε κάποτε: ο μοναδικός λόγος που έχεις κάτι είναι για να το δίνεις. Ας αναλογιστούμε πόσο σημαντική είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα τώρα που η αλληλεγγύη δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και τρόπος ζωής «Καθένας από εμάς μπορεί καλά. Όλοι μαζί όμως, μπορούμε καλύτερα».

Δεν είμαστε μόνοι μας στον κόσμο και γι’ αυτό πρέπει να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο και προσφέρουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.