Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019

"Το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται εδώ"

Υπογράφει ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, αποτελεί μια δικαίωση των προσπαθειών του Κινήματος Αλλαγής και της Προέδρου Φώφης Γεννηματά, μέσα σε ένα περιβάλλον τεχνητής πόλωσης και ψευδεπίγραφων διλημμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία.

Η παράταξη μας άντεξε και μάλιστα διεύρυνε τα ποσοστά αλλά και τον απόλυτο αριθμό των ψηφοφόρων μας τόσο από τις προηγούμενες ευρωεκλογές όσο και τις προηγούμενες εθνικές εκλογές.

Το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται εδώ, ενωμένο περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με ξεκάθαρο και αυτόνομο πολιτικό λόγο για να ασκήσει σοβαρή και προγραμματική αντιπολίτευση κόντρα στο λαϊκισμό και την συντήρηση.

Στο νομό Κιλκίς, με μπροστάρηδες τους υποψήφιους βουλευτές μας και τον κόσμο της Δημοκρατικής Παράταξης, ανεβάσαμε τα ποσοστά μας στο υψηλότερο σημείο των τελευταίων ετών με αποτέλεσμα την εκλογή βουλευτικής έδρας και την εκπροσώπηση του Κινήματος Αλλαγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Συγχαίρουμε τον σύντροφο Γιώργο Φραγγίδη για την εκλογή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και στη θητεία του. Επίσης συγχαίρουμε τους υποψήφιους βουλευτές μας, τον Στέφανο Παραστατίδη, τον Γιώργο Αναστασιάδη, την Αλεξάνδρα Στεφανίδου και την Καλλιρόη Μπαντρά για τον όμορφο αγώνα που διεξήγαν και το αποτέλεσμα που έφεραν στην παράταξη.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου