Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019

Δήλωση Κ. Κιλτίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο πρώην Υφυπουργός και βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου Ιατρός Κωνσταντίνος Κιλτίδης προέβη στην κάτωθι δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στο νομό Κιλκίς.
« Σ' αυτές τις εκλογές συστρατεύθηκα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη δίνοντας έναν όμορφο αγώνα για την επικράτηση των πολιτικών θέσεων της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Κατέθεσα την ειλικρινή πρόθεση μου να υπηρετήσω τους πολίτες του νομού μας και να αναμετρηθώ με τα μεγάλα προβλήματά του, που παραμένουν άλυτα ή επιδεινώθηκαν δραματικά τα τελευταία χρόνια. Οι συμπολίτες μας αποφάσισαν και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Εύχομαι φώτιση και δύναμη στους βουλευτές που εκλέχθηκαν. Θα παρακολουθώ και θα είμαι παρών όπου μου ζητηθεί.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και η πατρίδα δοκιμάζεται. Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει και μπορούν να οδηγήσουν την χώρα σε δρόμους με προοπτική. Αγωνίστηκα για την επαναφορά της πολιτικής και τίμησα την δεοντολογία της εκλογικής διαδικασίας.

Το γνωστό παρελθόν μου θα είναι οδηγός για το μέλλον».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου