Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Κιλκίς: Φροντιστηριακό-εκπαιδευτικό σεμινάριο αγγλικής γλώσσας

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί φροντιστηριακό-εκπαιδευτικό σεμινάριο αγγλικής γλώσσας την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στο Δημαρχείο του Κιλκίς στη Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα σεμινάρια αγγλικής γλώσσας αποτελούν μια συντονισμένη προσπάθεια ενίσχυσης των γνώσεων και εκμάθησης της γλώσσας τόσο για την επαγγελματική σταδιοδρομία των ενδιαφερομένων, πιο άμεσα για τους ενήλικες και μελλοντικά για τους ανήλικους ωφελούμενους, όπως επίσης και για τη δημιουργία ενδιαφέροντος προς τις ξένες γλώσσες.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα :

Από σταθερό: 2310 804 133

Από κινητό: 690 8244 836

Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.

Στο πρώτο σεμινάριο οι ωφελούμενοι θα διδαχτούν γενικές/βασικές αρχές της αγγλικής γλώσσας (αλφάβητο, χρώματα, άρθρα, Ενικός/Πληθυντικός αριθμός, Αντωνυμίες και Εκφράσεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.